- Член од
- 30 август 2008
- Мислења
- 2.232
- Поени од реакции
- 286
Излегоа вториот , третиот и четвртиот спот за нашата туристичка кампања. Секако сме горди на првиот и честитки за Манчевски, вториот лично многу ми се допаѓа, но не сум го видел на некоја од светските програми до сега , дали воопшто беше промовиран на некоја од нив. Прашувам за вториот бидејќи веќе слушнав дека ќе се започне со промоција на третиот (сакрален туризам , проект на М.Манчевски) кој всушност е четрвт спот, па се поставуваат прашања зошто третиот е оставен на чекање, иако е готов ? Дали Македонскиот народ не е доволно информиран кога и како излегуваат спотовите и каде и колку се емитуваат ? Дали треба да си ги поставуваме овие прашања и има ли одговорни кои треба детално да не информираат?
Спот број еден:
(Фантастичен спот)
Спот број два:
(Фантастичен спот)
Спот број три т.е. број четири:
(последниот е некако прекраток и хаотичен, посебно делот снимен во ГТЦ кој ме потсеќа на бркање на дечишта на скејтборди кои сакаат да и ја украдат чантата на стара жена или да ја пипнат девојката по газ,музиката е супер и добар пејсаж на завршетокот) -се на се мене лично спотов не ми се допаѓа.
Bravo