Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... имаш доблест да признаш дека си згрешила? барам извинување дека ме исмеја на ваков начин, а администратор си на форумов !Абе јогуртот за многу работи се применува, нема грешка тоа ама дека се ставал на влошка за да излечи кандидаВаква глупост ни Иван Исцелител не би треснал.
Уживај си дека ќе се извинувам за ставање јогурт на влошка и слични Баба Рада глупости за кои нормални доктори за глава се фаќаат. Ако фати народов да става по тело и да пие секакви надрилекарски комбинации што ќе ги најде по интернетов без работа ќе останеш, стај прст на чело малце.... имаш доблест да признаш дека си згрешила? барам извинување дека ме исмеја на ваков начин, а администратор си на форумов !![]()
... јас ти реков да ми се извиниш оти ме исмејуваш без разлика дали е јогурт или мастика за џвакање, важно е исмејувањето и твојата улога тука,а јас ти докажувам а не прифаќаш !Уживај си дека ќе се извинувам за ставање јогурт на влошка и слични Баба Рада глупости за кои нормални доктори за глава се фаќаат. Ако фати народов да става по тело и да пие секакви надрилекарски комбинации што ќе ги најде по интернетов без работа ќе останеш, стај прст на чело малце.
Ама правиме муабет за јогурт на влошка ставен, не знам зошто не разбираш. Сега сфаќаш што ми е поентата? Ставаш јогурт на влошка, седнуваш во канцеларија и таппп, тече по фармерки тоа. Ај ако не и да фатиме да шетам сите оцетосани кога имаме температура и да копаме со километри. Не се завршува комплексен факултет како медицина за вакви работи да се препорачуваат по луѓе бре, разберете. Сте можеле со средно вечерно да го зборите ова.,,,,aj pak da.se zamesham,,,
,,,,iluminosus devojche izvini ama bjonse e vo pravo oti acidofilniot jogurt e smrt za gabichnata candida,,,,,ovoa ne e napamet zboruvanje tuku od poprilichen broj na nauchno istrazhuva hki i vo praksa primeneti soznanija zandejstvoto na acidofilniot jogurt vrz gabite,,,i da zboruvame za jogurt onoj koj go znaeme kako takov,,,a vo sodejstvo so drugi supstanci i eterichni masla navistina kade canestenot i antimikoticite ne pomagaat ova e tretman na izbor,,,
,,,,no celata rabota e shto mora magistralno da se napravi,,,a bjonse kako medicinar veruvaj mi navistina itekako se razbira i struchno i nauchno od ovaa problematika i ima itekakov kredibilitet da kazhuva i dela soveti od ovoj tip,,,
,,,pozzzz i do dvete oti dete na dvajca medicinari sekako e.del od formacijata
Не си медицинско лице а се фалиш како тоа ти се знаеш за здравството, дека нели работиш таму, знаеш докторите какви се, кои се ги знаеш, ама сепак не си медицинско лице. Што значи дека собираш памукчиња со крв, чистиш мочка во вецињата, бришеш подови итн... Ама еј не се секирај, нема да те исмејувам јас, не е срамно тоа, срамно е што браниш убијци за таа мизерна плата што ти ја даваат.Не сум медицинско лице и затоа кога го пишував мислењето реков дека прво прогуглав... На нетов се има, а што е правата вистина незнам.
..па и други се исмејуваат пред неколку коментари и све знаат околу здрваството, дури не се медицински лица, а сепак работат во или за здравство, а не собираат вата со крв, ниту чисти мочка во веце, едноставно седат на компјутер како помошници чекајќи наредба од медицински лица што треба да серверски сменат, а не ти пречат ? што такво не реплицираш и на тие за да има рамнотежа на форумов?Не си медицинско лице а се фалиш како тоа ти се знаеш за здравството, дека нели работиш таму, знаеш докторите какви се, кои се ги знаеш, ама сепак не си медицинско лице. Што значи дека собираш памукчиња со крв, чистиш мочка во вецињата, бришеш подови итн... Ама еј не се секирај, нема да те исмејувам јас, не е срамно тоа, срамно е што браниш убијци за таа мизерна плата што ти ја даваат.
Ама правиме муабет за јогурт на влошка ставен, не знам зошто не разбираш. Сега сфаќаш што ми е поентата? Ставаш јогурт на влошка, седнуваш во канцеларија и таппп, тече по фармерки тоа. Ај ако не и да фатиме да шетам сите оцетосани кога имаме температура и да копаме со километри. Не се завршува комплексен факултет како медицина за вакви работи да се препорачуваат по луѓе бре, разберете. Сте можеле со средно вечерно да го зборите ова.
@katinakatalina не чека да смени софтвер, туку чека некој да се измоча па да оди да исчисти. Не е финтата во тоа кој што работи туку кој што збори, таа со мизерна плата и работа брани убијци, се прави дека се знае и дека е најпаметна, а уствари не е. На пример некој друг што ја работи истата работа ко неа, си ќути и не брани убијци и не му е гајле кој е директор на некоја клиника. Тоа е разликата меѓу оваа и тој некој друг...па и други се исмејуваат пред неколку коментари и све знаат околу здрваството, дури не се медицински лица, а сепак работат во или за здравство, а не собираат вата со крв, ниту чисти мочка во веце, едноставно седат на компјутер како помошници чекајќи наредба од медицински лица што треба да серверски сменат, а не ти пречат ? што такво не реплицираш и на тие за да има рамнотежа на форумов?
п.с.
дај боже сите ,,убијци,, во здравството да си го најдат заслуженото,. а богами и тие што истите ги подржуваат и им помагаат на истиве да ,,убиваат,, ![DOUBLEPOST=1498841272][/DOUBLEPOST]
...очигледно не ги читаш моите постови од почеток до крај за да не коментираш дека предложувам таква работа додела си во канцеларија на работа или ако се оди на лекар...еве пак за која примена сум напишала!
,,...и ако некогаш се најдеш во ситуација на планина, на одмор некаде и од нешто ете добиеш ваква вагинална инфекција, нека ти текне на мене и јогуртот, киселото млеко од доручекот стави го на улошка ( или тампон ако не си невина), ќе се смири и чешањето и црвенилото, а богами и мирисот од кандидата! способноста и знаењето да се помогне посебно на многу млади девојчиња кои се срамат од ова ситуација да кажат било кому најмалку на својата мајка, а камо ли на гинеколог да им се реши проблемот..,,