Македонија на дното во Европа

• Креатор на темата Креатор на темата Realen.
  • Време на започнување Време на започнување
Aj deckovo neka gi proveri povtorno podatocite pogotovo za Kosovo.:tapp:
Дечково е од гејлада и наместо да си гледа во свој двор колку му е корумпирана и срање и во гуша од долгови земјата сака на комшијата да му цркне козата.

Дечко, дај симни ги некад розевите очила.

Да ги симнам розевите (иако не носам розови) па да ставам плави од кои добив глаукома изминативе години?

К*р ме боли за тоа што партиските војничиња "немале" леб да јадат, ранам со даноците шо ги плаќам едни и нема да ранам уште толку други кои изминативе години не завршиле никаква работа!

Кога ќе пуштам А1 ми се сере. Кога ќе пуштам Сител ми се сере. Кога ќе пуштам Канал 5 ми се сере. Кога ќе пуштам МТВ веќе сум се посрал. Кога ќе ја отворам темава и сличните на неа пак ми се сере. Па од ве це не можам да излезам мајко му стара. Ниту е толку се црно како што сака да покаже А1, ниту е толку розево колку што гледаме на Сител. Треба да си најголемата будала за да поверуваш на било кој од нив, а таквите се во најголем број во државава. (не)Realen, од авион се гледа... А и кога ќе ја видам Силјана Биљановска (знате на која мислам) веќе се ми е јасно. Побезобразно суштество на телевизија од неа немам видено. Нема човек што се доискажал покрај неа. И Ефтов може вода да и носи. Затоа ве молам, во иднина вести од горенаведените телевизии, НЕ.
Фала приетно

hahahahahahah:pos2::pos2:

Крај е со телевизииве, пушташ А1, мислиш во Кенија живееш, пушташ Сител, Дизниленд јеботе ! :pos2:

Матрицата треба да се смени. Со партиски книшки ништо не праиме и да чекаме вработување во влада. Само си отпомагаме и сме терет на државата, а па да не зборам за приватен сектор. Не може магаре да носи на грб 5 души, ќе му пукне кичмата.

Матрицата треба да се смени. Со партиски книшки ништо не праиме и да чекаме вработување во влада. Само си отпомагаме и сме терет на државата, а па да не зборам за приватен сектор. Не може магаре да носи на грб 5 души, ќе му пукне кичмата.

моментално магарето е на космодиск....до кога појма немам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom