IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Абе до кога со овие партиски штосови за распад на економијата и државата бе? До кога??????????????????????????
Дечко, дај симни ги некад розевите очила.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе до кога со овие партиски штосови за распад на економијата и државата бе? До кога??????????????????????????
Дечково е од гејлада и наместо да си гледа во свој двор колку му е корумпирана и срање и во гуша од долгови земјата сака на комшијата да му цркне козата.Aj deckovo neka gi proveri povtorno podatocite pogotovo za Kosovo.![]()
Кога ќе пуштам А1 ми се сере. Кога ќе пуштам Сител ми се сере. Кога ќе пуштам Канал 5 ми се сере. Кога ќе пуштам МТВ веќе сум се посрал. Кога ќе ја отворам темава и сличните на неа пак ми се сере. Па од ве це не можам да излезам мајко му стара. Ниту е толку се црно како што сака да покаже А1, ниту е толку розево колку што гледаме на Сител. Треба да си најголемата будала за да поверуваш на било кој од нив, а таквите се во најголем број во државава. (не)Realen, од авион се гледа... А и кога ќе ја видам Силјана Биљановска (знате на која мислам) веќе се ми е јасно. Побезобразно суштество на телевизија од неа немам видено. Нема човек што се доискажал покрај неа. И Ефтов може вода да и носи. Затоа ве молам, во иднина вести од горенаведените телевизии, НЕ.
Фала приетно
Крај е со телевизииве, пушташ А1, мислиш во Кенија живееш, пушташ Сител, Дизниленд јеботе ! :pos2:
Матрицата треба да се смени. Со партиски книшки ништо не праиме и да чекаме вработување во влада. Само си отпомагаме и сме терет на државата, а па да не зборам за приватен сектор. Не може магаре да носи на грб 5 души, ќе му пукне кичмата.