Македонија доби статус кандидат за член на ЕУ!

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Pa drugoto ime na Oli Ren e sunflower ili ti po nasinski soncogled!!!
Ne se grizete ne e toa osobina samo na Makedonskite politicari...tie se samo uste obicni amateri vo toj zanaet :):)!!!

СПОРЕД "ФАЈНЕНШЛ ТАЈМС":

Без реформи на ЕУ нема членство за Македонија и Хрватска

Ако не се изврши реформа на Европската унија, посебно во нејзиниот систем на функционирање, неопходна за одржување на процесот на проширување, Европа треба да заборави на зачленувањето на Хрватска и на другите земји од поранешна Југославија, пишува "Фајненшл тајмс".
Весникот, инаку силен застапник за продолжување на тој процес кон регионот на Југоисточна Европа, сега вели дека без европскиот Устав нема место повеќе за никого, предвидувајќи дека во тој случај ширењето на ЕУ ќе заврши со бројот 27 земји-членки, со влегувањето на Бугарија и на Романија.
Договорот од Ница со кој сега функционира ЕУ, не предвидува натамошно проширување на Унијата, бидејќи не нуди решенија за многу ситуации што ќе се случат, ако се продолжи со зголемувањето на бројот на нејзините членки.

и сеа?

кај е сега еуфоријата?

кај се сега мозокоперачите на СДС?

смислуваат како ќе го фарбаат народот после овај дебакл?

да не ги заборам 100-те илјади евра за ебаната прослава

20 центи се мои

си ги сакам назад, СО КАМАТА!

мве...

Прво рипни па кажи оп, викав ја...
Него не се секирајте, не е ЕУ толку супер за да се брзаме во неа. Еве пушачите одма осетија на своја кожа :)
Него, визите до кога, а?
А балонот ако се предува ќе пукне. Паметно прават. Едино ние малери, мораше баш тогаш...

Hmmmmm....ne ve primaat za Evropejci?????Zemete Bugarski pasos !!!!!
Takvi ke ve primat....
Ova za slucaj veke da ne rabotite na problemot za dobivanje na nekoj poasolen.
Inaku vo FYR-trloto uste MNOOOOGU dolgo ke ja raskazuvaat sega nebitnata basna za moderna patna isprava, readmisija,kontrolirani granici,centralen registar na gragjani itn.itn. toa e takanarecena beskrajna prikazna vo koja sekogas se zaborava sustinata, ama koj ja bremca sustinata ????

КОнкретрен, ај молим те, ако не сакаш да те бришам не го дрви со глупости, ОКч. Ионака шириш дефетизам, ама ова погоре е вон сите мри надвор.

Јебеш ти ако си нормален. Него, аман де. Иста песна пееш. Дури и пилците на гранка те научија.
Кажи нешто ново.

Uste edno bombonce za budalite da se zalazat!
Abe volovi edni, jasno vi velat deka nikakva makedonija ne planiraat da zemat tamu, ni so ime ni bez ime!
Ili imate selektivno slusanje?
Slusate samo ona sto vi odgovara da go cuete!

Ajde cincaresko, sto e dosta, dosta e
Ajde baniraj me pa da si odam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom