Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега прочитав на канал5, до 12 часот 2500 македонци ја поминале границата + оние што ќе одат подоцна + тие што се префрлиле од Ниш во Белград, би требало да има една солидна бројка од 5-6 илјади македонци :)

Малце оф-топик, но сепак да прашам: Има ли некој слика од она meme фацичето, што е цело расплакано, разнежено, ама со македонски шал нацртано? Многу е слатко.:love:

img[.jpg

Исечи го. :)

Малце оф-топик, но сепак да прашам: Има ли некој слика од она meme фацичето, што е цело расплакано, разнежено, ама со македонски шал нацртано? Многу е слатко.:love:
2QIZJ.jpg

Јас мислев на малку поголема слика, но сепак фала ти многу во секој случај и вака е добро. :)(y)

Полска го јаде моментално, да видиме што ќе направиме вечер па ваљда полесно ќе биде против овие.

Полска го јаде моментално, да видиме што ќе направиме вечер па ваљда полесно ќе биде против овие.

Многу слабо Полјациве... нека го изедат, али со помалку од 4 разлика, тоа најмногу би ни одговарало при наша победа. :sneaky:

Сега можат да играат нормално Швеѓанките у гз ги е*ам ..а со Германија се влечеа како црева по терен :mad:

Ивона Талеска на Шител - Публиката ќе биде нашиот седми играч на теренот :pos:
Па се очекува судиите нон стоп да ни исклучуваат по еден играч :)

Ивона Талеска на Шител - Публиката ќе биде нашиот седми играч на теренот :pos:

не и е првпат на оваа...

Македонија е дел од.... ммм... ааа... од осминафиналето (!?) влезе во четвртфиналето (!?) со победата над Литванија, вечерва со разлика 67-65...

:pos:

само да го нема оној пад во играта во второ полувреме шо го имаме...за другото сигурен сум дека момците знаат како треба

Абе не беше Ивона,таа глупердата што известуваше од Белград беше :pos:
Хах, како и да е па бетер испадна, Ивона уште и рече мислам јас не се разбирам од ракомет ако можеш да објасниш повеќе а и оваа неписмена од Белград, тешко на тие што им веруваат :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom