МАКЕДОНИЈА 52-ра држава на САД

• Креатор на темата Креатор на темата UMS
  • Време на започнување Време на започнување

UMS

Fate is in our hands
Член од
7 декември 2005
Мислења
24
Поени од реакции
0
Уствари што сме запнале сите за у ЕУ, дај нека има Референдум и да си се прогласиме за 52-ра држава на САД. Они, сакале-нејќеле ќе не прифатат, бидејќи сме стратешка држава на Балјанот. После тоа Американциве ќе сакаат да се прошират! Ќе им најдеме рчка на Бугариве и Грциве, ќе си ја обединиме нашата ни жална Македонија и....
Леле колку добра приказнаааааааа :) :pos: :pop: :se_ molam

(П.С. Префрлено од друга тема)

И като се с'будиш трјабва да си завиеш краката :)

Абе ке заебеме работа ке треба знаме да мењат да стаат уше една звездичка:pos:

UMS напиша:
Уствари што сме запнале сите за у ЕУ, дај нека има Референдум и да си се прогласиме за 52-ра држава на САД. Они, сакале-нејќеле ќе не прифатат, бидејќи сме стратешка држава на Балјанот. После тоа Американциве ќе сакаат да се прошират! Ќе им најдеме рчка на Бугариве и Грциве, ќе си ја обединиме нашата ни жална Македонија и....

Можете малку оригинални да бидете, не мора секоја идеја од Јади Бурек да ја пишувате, иначе се слагам да бидеме 52-ра држава.

E hee, kolku imam da kazam na ova tema, ama za zal, sega nemam vreme. Vo druga prilika.

SeaGull напиша:
E hee, kolku imam da kazam na ova tema, ama za zal, sega nemam vreme. Vo druga prilika.

Дали авторот на темава имаше на ум да поттикне дискусија во стилот: "Што би се случило кога Р Македонија би била 52-ра држава на САД?", со цел дискутантите да даваат мислења од типот: "Доналд Трамп ќе летуваше во Охрид"? Имаше една слична тема - "Неколку причини да се вратиме под турско ропство" - но, таа се наоѓаше во "Чек дис аут".

гласам за дека се увериме дека не не бива голем провент на невработеност мал стандарт и многу други работи кога би биле 52-ра држава на сад сигурно многу работи би се подобриле

a be so ste site zapnale SAD pa SAD. aj kazete mi edno nesto sto izleglo dobro od SAD. napadot na srbija, napadot vo irak, graganski vojni sekoja decenija vo minatoto i plus (veke najkarakteristicnoto nesto za SAD) aferata na klinton so lewinsky. mislam aj sea se e ok. SAD golema drzava bogata so dobro razviena ekonomija ali sepak mrazena od cel svet. glasam, protiv
NO MORE BUSHIT!!!

Јас сум за сите македонци во странство (америка, австралија, ...) и по балканскиве соседи (грција, бугарија...) да се организираат и да си прогласат републики, и после на знамето да му стајме онолку зраци колку што ке се напраат републики, ке се викаме Обединети Земји Македонии (US of M) така ни грците нема да имааат проблем со името, бугарите ке имаат една македонија кај нив, не мора да се лакомат за повеќе, а ние конечно ке се задоволиме со слична големина на Античката Македонија на Александар Македонски. :pishtoldz

cYb3rc0re напиша:
Јас сум за сите македонци во странство (америка, австралија, ...) и по балканскиве соседи (грција, бугарија...) да се организираат и да си прогласат републики, и после на знамето да му стајме онолку зраци колку што ке се напраат републики, ке се викаме Обединети Земји Македонии (US of M) така ни грците нема да имааат проблем со името, бугарите ке имаат една македонија кај нив, не мора да се лакомат за повеќе, а ние конечно ке се задоволиме со слична големина на Античката Македонија на Александар Македонски. :pishtoldz

Мислам дека заборави да ја приклучиш камерата.. :wink:

UMS напиша:

e da ne veruvash.....vcera bash toa sakav da go predlozam za tema....:icon_lol: ako ne ne primat vo EU...da bideme sonce megu zvezdickite na USA ...heehhehe...jako e nema shto....barem ke imame drzava so Mr.Bush napred...i koga nekoj na chat ke ne prasa kade se naoga Macedonia ke mu kazesh u USA preku okean...i barem Makedonia ke ne vikaat site...ama ete sega sme kandidat za EU...shto i da e

Abe taka najubavo ke ni bide na nas!Visok standard,poevtini raboti po prodavnici(barem tehnika)...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom