Мака ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Мака ми е што со мене си прават шеги што сум им помогнал на луѓе кој сега ме газат:uvo: мака ми е што сеуште верувам дека сите се добри , фини како мене и дека би го направиле она што јас за нив мака ми е затоа го пуштам овој крик ЛУЃЕ ДАЈТЕ МИ ЛУЃЕ А НЕ ЖИВОТНО И НЕЛУЃЕ ДАЈТЕМИ ЛУЃЕ КОЈ ЌЕ МЕ ЦЕНАТ ДАЈТЕ МИ ЗШ НЕЗНАМ УШТЕ КОЛКУ ЌЕ МЕ ИМА:toe:

Maка ми е од глупиве проблеми, за кои доколку сакам да ги решам, треба многу да жртвувам.
Мака ми е од чекање.
Мака ми е од обврскиве кои ги имам периодов, а за кои ме мрзи со прсте да мрднам.
Мака ми е од долгиве ракави и дебеливе јакни.
Мака ми е од звучнициве од компјутеров.

Maka ми е од турбо фолк народњаци.
Мака ми е од селски фаци.
Ни вас, ни нас, ни нема спас...

Мака ми е што не ми текна порано да си земам цигари зошто сега немам и треба да пешачам 200метри а под мене работеше маркетот до 10ч.

Јебига..

Многу ми е мака...период е :)

во последен период се повеќе ми е мака..има премногу работи што ако почнам тука да ги пишувам треба да куцам саат време..ама..јас од тоа само се разболев и ме боли срцето кога дишам..ако некој некогаш му тргнало на подобро нека пише некој совет..фала

Мака ми е после толку копање во архивите на форумот - дури на крајот од пребарувањето ми текна дека тие постови и корисници што ги барав цело време и што можат да ми го променат животот - отидоа во неповрат кога се деси фрката со серверот негде почеток 2007-ма ... у пм колку ми фали периодот од август до декември 2006-та .. :icon_frow

Мака ми ооо Господи и тоа ептен ми е мака...
Осеќам како утробата ми се крева, главата ми прска, притисокот ми е висок(бар тоа е добро за промена...) и срцето ме стега...
Не ми е сеедно...мака ми е ама нај...

Море каква мака,
то ти је стандардна величина на секој што сака
да си има работа со разни луѓе
са ове и оне стране пруге.
Не знам дали ми е мака
од шо да учам ептен не ми се сака
дали од шо имам уште три книги
или од што сум у еуфорија ептен.
Ама не ми е мака што имам позитивни реакции
и различни убаи фракции.
И неубаи наравно, мора да има
ама не може секој да го прима.

Ова е најлошата нумера у светов шо сум ја пишала и од неа ми е мака, пошто само јас си ја разбирам а кога би ја сфатиле и вие, и вас мака би ви било, затоа не ја читајте. Фала
Мака ми е од што ме мрзи и од што ми се пие тоник вотер.

И ќе ми биде мака док не ги купам Жадор, Ескада и Енигма! Сите три па ако треба и ќе скапам у кладилница!

не да ми е мука... и нервозен сум башка... тупам мозок цела недела да напраам нешо и на крај ме аебува другарче со 2 3 реченици кажани у 3 4 секунди.. П.С ми заеба цел план! Пу да ти ибам...

Мака ми е цело сабајле.. Кој к*р ме тераше дрво да се сторам? У к*рац се`.. :tapp:

Прво па мушко, уствари па мака ми е!

Од `се ми е мака најискрено и неразбрана сум како пубертетливка, а не да не ми е јасно зошто не сум разбрана туку не можам да си помогнам.
А, најмногу ми е мака шо немам енергија за оптимизам повеќе.
Сакам да си чмаам во песимистичко поетично расположение, само дури ни за тоа немам време повеќе.
Сакам да ме остават да тагувам, ама не, ни тоа не ми го допуштаат.
Бидете среќни кога можете на раат да си се самосожалувате и тоа да трае и трае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom