Мајсторлук

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Осеќам и оваа тема ќе ти ја прошетаат на повеќе места како и прошлата, од архитектура дизајн и уредување па на крај да заврши во љубовни проблеми :pos:

Прегријаче се чуеш хахахаххахахаххахахахах Epic

Осеќам и оваа тема ќе ти ја прошетаат на повеќе места како и прошлата, од архитектура дизајн и уредување па на крај да заврши во љубовни проблеми :pos:
ако, ако..... бар да видат сите- ОТИ,вакво мајсторИШТЕ еднаш мајка раѓа:tapp: - сега си вишол и никад више- :pos:

Што го заебава, кога гледа човекот си штеди на струја. xD

ахахах кој идооол.... секоја чест.. не знам само зошто е тоа гајтанчето :ROFLMAO:..

Хахахаха , темава во Архитектура треба да се премести .
А може и во Економија и Бизнис .. го бива човеков.
:pos::pos::pos:

По самото име ќе видите дека Тихомир сака да работи во тишина а не да му брчи тоа машината, он знае се како работи машината али не ја практикува....ПРЕГРЕЈАЧЕШ ЈЕ хаххахааххаахахах :D:pos:

Што го заебава, кога гледа човекот си штеди на струја. xD

NE STEDI....vo toj reon momentalno e vo prekin strujata, popravka vo transformatorot.A covekot e platen da raboti pa ne saka da go gubi vremeto
sigurno se obrazoval vo Japonija.Da bese od G.U.C. ce mu ja legnese.

NE STEDI....vo toj reon momentalno e vo prekin strujata, popravka vo transformatorot.A covekot e platen da raboti pa ne saka da go gubi vremeto
sigurno se obrazoval vo Japonija.Da bese od G.U.C. ce mu ja legnese.

Е нема одмор, додека трае обновата.:D
Е да беше од Г.У.Ц. ќе уживаше, точно така правиме/правевме и Гимназијалците и Стручното. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom