Мајами 2012 (АТП Мастерс 1000)

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе само јас ли ги слушам испадиве од публика. Ова српскиве навивачки се убија од пцуење:pos:

Абе само јас ли ги слушам испадиве од публика. Ова српскиве навивачки се убија од пцуење:pos:

Балканскиот менталитет го карактеризира тоа, нема што да прашуваш или да се чудиш што е тоа така :D

Ако се врати Типса ќе биде интересно, јас би сакал 6-6 во третиот сет, сакам возбудлив крај, па нека победи тој што ќе биде подобар во тај брејкот, иако тоа може да биде нереално . :D

Балканскиот менталитет го карактеризира тоа, нема што да прашуваш или да се чудиш што е тоа така :D

Ако се врати Типса ќе биде интересно, јас би сакал 6-6 во третиот сет, сакам возбудлив крај, па нека победи тој што ќе биде подобар во тај брејкот, иако тоа може да биде нереално . :D

Не ми се верува мене овде да има тај брејк.

Баш ми е криво за Типса... Каква психолабилна личност е Мареј тоа чудо некое.. за Момент игра како аматер, за момент првокласно..

Победа за Енди, е сега до 3 сатот нема ништо интересно. Никаква привлечност според мене нема мечот Бартоли - Азаренка, бљак.

Највероватно ќе одам малку да спијам, па ќе го наместам алармот за 3:20 :)

EDIT :

Интересно, кладилниците го зголемуваат коефициентот за Надал. 10bet дава дури 1,50 за Надал..... дали има некој проблем Надал?

Победа за Енди, е сега до 3 сатот нема ништо интересно. Никаква привлечност според мене нема мечот Бартоли - Азаренка, бљак.

Највероватно ќе одам малку да спијам, па ќе го наместам алармот за 3:20 :)

EDIT :

Интересно, кладилниците го зголемуваат коефициентот за Надал. 10bet дава дури 1,50 за Надал..... дали има некој проблем Надал?
Јас се надевам Азаренка и Бартоли ќе играат долг дуел во 3 сета, камо среќа да е нешто налик на Венус и Вознијак, па секако ќе станувам кај 4, 4 и пол... Чудно ова со кладилнициве..

Е шо е 1.5 за дуел во 1/4 финале, што ве чуди тоа, а и Цонга не е тенисер за потценување, ако толку сте сигурни во негова победа, вложите некој денар и земете убави пари за убав коефициент.
Или ви фуфка.:icon_lol:

Рекоа на Телма дал ќе го пренесуваат дуелот или утре снимка ?

Е шо е 1.5 за дуел во 1/4 финале, што ве чуди тоа, а и Цонга не е тенисер за потценување, ако толку сте сигурни во негова победа, вложите некој денар и земете убави пари за убав коефициент.
Или ви фуфка.:icon_lol:

Рекоа на Телма дал ќе го пренесуваат дуелот или утре снимка ?

Ми фуфка :D

Не знам, Телма и се е можно, така да. :D

btw.

Ѓоковиќ - Ферер е 1,15 коефициент, па да ги споредиме резултатите од овие два меча.......

^Премногу го потценуваат Ферер. Кога можеше лесно во 2 сета да го смачка ДелПо а ДелПо во прилично добра форма е,на прилично брза хард подлога, кога можеше него да му ја скроти сервата, па не гледам зошто на Ѓоковиќ не би му одзел сет, ако не и победа со оглед на играта на Ѓоковиќ против Гаске, каде немаше ни Д од добра игра..

Ќе му биде екстремно тешко на Ноле утре со Ферер, слушајте... :)

На АО го победи убедливо во три сета, ќе видиме на овој што ќе направи. Речиси изедначена статистика има со Ферер, 7-5 во меѓусебни дуели.

Е толку беше непобедливоста на Азаренка. Требаше уште некни од Цибулкова да изгуби..

Ех Рафа, водеше 6-2 5-3 и на крајот дојде до ситуација да биде 6-2 5-7 4-4, за среќа во тој момент направи брејк и го доврши некако мечот.

Ех Рафа, водеше 6-2 5-3 и на крајот дојде до ситуација да биде 6-2 5-7 4-4, за среќа во тој момент направи брејк и го доврши некако мечот.
И со Нишикори од 5-2, до 5-4 дојде и сервис на Нишикори..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom