Маја Петрушевска

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Братучеда ми е над 180 слаба е, ама има само 16 години дете е. Јас не знам што родители и се тие што и дозволиле на таа другата погоре да се слика така курвински во Вест. Да дојди некој со таков предлог за мојата братучеда да се слика, не само што е надвор од памет абе има да му ги скршам двете раце и двете нозе :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:.

Си мислиш само овие двете се. Па денес сите тинејџерки, фала богу има исклучоци сакат да бидат манекенки... Па таа од Струмица што е Катерина Урдова моја генерација е манекенка беше на некакво мис такмичење во Турција, полу гола се сликаше за Вест... незнам! Кај отиде младинава бе(не дека ја сум стар), али ова е претеризам.

Кај мене у населба живее.. (: у моето школо има завршено (: Коа бев 5то одд, она беше 8мо. (:

Девојчево ама ич не ми е убаво.Колку само поубави има низ градов,само штета што не се ескпонираат вака.

Девојчево ама ич не ми е убаво.Колку само поубави има низ градов,само штета што не се ескпонираат вака.
Види сега има убави, и паметни и убави девојчиња, првите се сликаат голи и полуголи, а другите не :toe:.

Еве колку влијание има косата на убавината :)

9225_1134234351305_1090707526_30351186_3219468_n.jpg

vs.

9225_1136877417380_1090707526_30358637_3677958_n.jpg

9225_1137146144098_1090707526_30359208_1816899_n.jpg

шо збориш бе и маја ја има на кајгана хахахахаха девојчево е убаво се знам со нејзе добра е и у карактер и у све у моја населба живее едино што е висока ништо друго :) и што е постара од мене малце:@

Кога стана фаца девојчево...па добро што ме чуди тоа кога кај нас преку ноќ стануваат фаци луѓево...за убава како што можам да видам убава е да не се лажеме...карактерно не ја познавам али имам наслушнато од луѓе што ја знаат дека многу се фолирала и такви срања...:toe:

Фино си е девојчето,само не ми се сфиѓа што ја фура така косата,подобро е да си ја исправува..:wink:

Арно е девојчето визуелно, убава е и ништо полошо од останатите "манекенки" кај нас.Малку е глупо шо уште на тие години дозволува да ја трансформираат ко теткица, не личи на 17 годишна никако...Единствено шо не ми пали а е многу битно е шо не е харизматична воопшто.

Искрено смешни ми се женските што викаа дека е грда. Иначе дејчево ни го знам ни го познавам ама да кажеш дека некој е грд, тоа е јак збор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom