Маја Петрушевска

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
За свирки не ја бива.
Како стана работава сите шо се над 175см и со простојна килажа манекенки станаа:pipi:

Сигурно без проблем си влегувала по дискотеки,не и барале лична карта:nesum:
181 цм на 16 години? Што раса на амерички копани ќе беа побогу.
Не ми се допаѓа,премногу е тмурна и според мене треба да зрачи со некоја нежност,од убавина до убавина има разлика.

Море машала колкава е :pos2: Не е харизматична воопшто, не ја бива...:salut:

Сигурно без проблем си влегувала по дискотеки,не и барале лична карта:nesum:
181 цм на 16 години? Што раса на амерички копани ќе беа побогу.
Не ми се допаѓа,премногу е тмурна и според мене треба да зрачи со некоја нежност,од убавина до убавина има разлика.

Ја има промашено професијата....
Со висинава може кошарка у прва лига да игра....
Пуцвал ич не ми е уба нека ми прости со ќeса може ќе може да помине :):):) ама ни тогаш не е сигурно...:kesa:

Не да не е убава....и тоа косата...

абе,оваа не победи на она шоуто на а2 што беше летово,fashion star или како се викаше....ако е таа,дефинитивно не ја бива...али го има најважниот услов да биде манекенка кај нас-гарант е "нечија"....одамна изборите кај нас не се ствар лепота

На ист датум сме родени со девојчево, само што оваа е една година постара од мене. Кога ја видов помислив дека е над 20 години, а оваа имала само 16. Не знам како е можно толку возрасна да изгледа.

Подпросечна девојка... Да излезеш во град, за 20 минути бар 5 поубави девојки ќе најдеш од оваа.
Демек модел е оваа? :(

Ne mi se dopaga voopsto,starolika deluva,koga ja vidov 1 pat mi ostaj v[ecatok deka pred penizja e ..a taa ti bila na pocetok,go nema onoj lik detski svez,nevin..ne znam kako uspevaat vakvi faci koga Makedonija ima 1 kup ubavi zeni,i koga ke gi pokazes ovie Milano ,Pariz bog znae oni so si vikaat ,ako ovaa e najubava za drugite da ne se muabetime.

Мене не ми се допаѓа воопшто девојкава:kesa:А за фризурата ич да непрајме муабет:nesum:

Џабе ја форсираат девојкава...а ја форсираат и тоа премногу, за жал.
Не ја бива, коњасата ми е многу. А ниту пак во живо не е нешто посебно, ја имав видено неколку пати ама многу неприметливо ми изгледа, иако е нападна.

Не ми се допаѓа мене:) Вкус и вкус сеа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom