Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Чеј чеј, како ќе прајш иквалајзер маица да ми објасниш мојт? :helou:

TEQUALIZER.gif

Леле овие две се закон ги сакам

Особено втората

Ако твојот народ и наследство не се вредни за борба, тогаш те прашувам – што е?

Ете натпис за маичка...

Каде? Имат негде низ Македонијава?

Прееска видов еден тип со многу добра маичка, му пишуваше
Warning: I am Macedonian Forever!
:):):)

Иначе, стварно, знае некој дали стигаат маиците од t-maica? Зошто има доста добри натписи..

Лесно е бе, отвори книгата за ОТП од време Тито и пишува како да си направиш такво нешто....дури можеш и микрофонче да си ставиш па како се збори така да мрдаат тие, само ќе носиш некоја жица повеќе на тебе....и маицата ќе има малце поголема тежина

И најстрого забрането ќе биде перењето

Австрија ја видов летово...Ах штета, порано да кажеше ќе ти ја земев ако толку ти прајт ќејф :smir: ак ти прајт работа за на зима тогаш можам :pos2:

Океј, земи ја, ќе ти дам 30 евра ко ќе ми ја дајш. Ак не ми вервиш на збор дек ќе ти дам, да ти дам капар денојве. :)

Иначе Тучка, туторијал како да напрам?

Океј, земи ја, ќе ти дам 30 евра ко ќе ми ја дајш. Ак не ми вервиш на збор дек ќе ти дам, да ти дам капар денојве. :)

Пиши на гугл на енглески хау ту мејк ан еквилајзер и пиши димензии и треба да најдеш шема....ај да најдам по дома од тоа старите емитери и ќе ти пуштам

Ти вервам бе знам дека ќе ми дајш.....пари :smir: Ама во Декември ќе можам ти се чека толку? :pipi: Пошо сеа овде сум

Ќе те чекам до бесконечноста и назад. :back:

Ду ви хев а дијл?

П.С. Ќе му дам на Болиглава линк од темава да прочитат, би можел да бидит заинтересиран... Секако дека не го знајш него, однапред ќе те искешират. :helou:

jas imam edna takva crna maicka....i so ,,zlatni,, bukvi pisuva: I`m a rich woman :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom