Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали некој може да ми посочи точно на кое место се прават маиците во Рамстор? Исто, битно ми е да е добар квалитет и да може да се печати преку цела маица ( во смисла поголем формат од А4).
Кога некој од СК би можел да тркне и да се распраша, би му бил вечно благодарен.
Дали некој може да ми посочи точно на кое место се прават маиците во Рамстор? Исто, битно ми е да е добар квалитет и да може да се печати преку цела маица ( во смисла поголем формат од А4).
Кога некој од СК би можел да тркне и да се распраша, би му бил вечно благодарен.
Каде принтаат маици поквалитетно? Во Рамстор или кај студентскиот Кузман, спроти Студио Ин?
Имам текст со 2-3 сликички само за однапред, па ми треба совет. Не ми е важна цената, важен ми е квалитетот.
Џек си сеа?JA IAM MAJCA SO PISUVA DA MI GO PUSIS K*ROT
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAH
POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
A сликата да им ја однесам во .јпг формат или? Да пазам дали да биде RGB, CMYK или нема врска?Рамстор и квалитет не одат едно со друго. Треба многу среќен гз да имаш за да не ти ги поебат сликичките, така да јас би ти препорачала на другово место да си одиш.:smir:
Рамстор и квалитет не одат едно со друго. Треба многу среќен гз да имаш за да не ти ги поебат сликичките, така да јас би ти препорачала на другово место да си одиш.:smir:
A сликата да им ја однесам во .јпг формат или? Да пазам дали да биде RGB, CMYK или нема врска?
Инаку благодарам многу.
Ноуп.. треба да ја шармираш типката на машината :wink:
П.С. Откако ја ја испринтав мојта маица им се расипа принтерот :pos2: