Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој страна со вакви натписи за маици нешо слично како т-маица????

Дали некој може да ми посочи точно на кое место се прават маиците во Рамстор? Исто, битно ми е да е добар квалитет и да може да се печати преку цела маица ( во смисла поголем формат од А4).

Кога некој од СК би можел да тркне и да се распраша, би му бил вечно благодарен.

Дали некој може да ми посочи точно на кое место се прават маиците во Рамстор? Исто, битно ми е да е добар квалитет и да може да се печати преку цела маица ( во смисла поголем формат од А4).

Кога некој од СК би можел да тркне и да се распраша, би му бил вечно благодарен.

Имам прашано :)
Се наоѓа баш кај киното... Киното неможеш да го утнеш, па ни тоа :)
За квалитетот да прашаш некој што веќе има направено... (пр. busHav :))
А најголем формат е А3 :smir:

Точно кај коното.Тоа не е продавница само го има тоа што печати.
Нема никој таму ќе прашаш кај киното.
Ја два пати отидов и неми текна да прашам кај киното.
Ако ми текне деновиве да тркнам преку улица ми е ќе прашам.
Ќе ти кажам.:)

Вчера гледав на EXC за тоа за дрогата кампањата...маичките беа многу јаки..
имаше една кај шо пишњеше "Земи друже"..и другиов му одговара"Не друже" и со слика нешо беа..стварно ме бендисаја

Во охрид имаше вакви маички таму кај чаршијата ма пртежно се на српски барем фрлив еден поглед и српски натписи беа.

Каде принтаат маици поквалитетно? Во Рамстор или кај студентскиот Кузман, спроти Студио Ин?
Имам текст со 2-3 сликички само за однапред, па ми треба совет. Не ми е важна цената, важен ми е квалитетот.

Каде принтаат маици поквалитетно? Во Рамстор или кај студентскиот Кузман, спроти Студио Ин?
Имам текст со 2-3 сликички само за однапред, па ми треба совет. Не ми е важна цената, важен ми е квалитетот.

Рамстор и квалитет не одат едно со друго. Треба многу среќен гз да имаш за да не ти ги поебат сликичките, така да јас би ти препорачала на другово место да си одиш.:smir:

Рамстор и квалитет не одат едно со друго. Треба многу среќен гз да имаш за да не ти ги поебат сликичките, така да јас би ти препорачала на другово место да си одиш.:smir:
A сликата да им ја однесам во .јпг формат или? Да пазам дали да биде RGB, CMYK или нема врска?
Инаку благодарам многу.

Ноуп.. треба да ја шармираш типката на машината :wink:

П.С. Откако ја ја испринтав мојта маица им се расипа принтерот :pos2:

A сликата да им ја однесам во .јпг формат или? Да пазам дали да биде RGB, CMYK или нема врска?
Инаку благодарам многу.

Во Рамстор прават проблем за тоа и мора да е CMYK, а на друго место не е битно ( оти немаат сите ретардирани печатачи и уште поретардирани вработени :) ). Исто, би ти препорачала да одиш да се распрашаш позади Универзална ( до аптеката е, не ми текнува како се викаше местото ).:smir:

Ноуп.. треба да ја шармираш типката на машината :wink:

П.С. Откако ја ја испринтав мојта маица им се расипа принтерот :pos2:

Се кладам дека толку си ја шармирал што несакајќи го прескокнала чекорот каде што ти ја сјебува сликата.:pos:

C16.jpg

:pos2::pos2:

C16.jpg

хахаха жими све ова ке го направам па мајка јана нека е :vozbud: :)
Иначе имам една со бетмен на неа ја потеков од носење :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom