Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
metal-mulisha-cruz-shirt.jpg

сакам да прашам читав на еден форум дека има кај железничка..-скопјанка продавница за маици со натписи али малце е стар постот па да прашам дали уште работи.. продавницата и ако работи како се вика:?

Добра продавница на маици кои штампаат секаков дизајн а воедно и да се квалитетни и маиците да се по можност fruit of the loom да ми препорачате? и ако има некој инфо колку би коштало

Добра продавница на маици кои штампаат секаков дизајн а воедно и да се квалитетни и маиците да се по можност fruit of the loom да ми препорачате? и ако има некој инфо колку би коштало
Имаш продавница спроти соборен храм-скопје продавницата се вика fruit of the loom кај паркингот на ќошот ке ја видиш.. и во продавницата ќе си прашаш за печатење а .. само печатење имаш првата кула пред собрание..

Препорака за квалитетни продавници за печатење маици?

поздрав дечки еве ви еден ценовник за печатење маици од мене работам со сито без никкакви налепници што ке ви паднат со 2 до 3 перења значи се работи за директна штампа контактирајте ме преку порака или на бројот емаилот моментално не работи
image.jpg

Иако темава е конкретно за печатење на маици, сепак морам да прашам малце поопширно. Каде може да се направат маици комплет со се етикети и други детали?

Јас си порачувам од странава, и ми стигаат дома. Топ се маичкиве, квалитетни и удобни за носење, башка можете да ги исконтактирате дечките и да испринтаат нешто посебно за вас.

www.gi-apparel.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom