Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
увек за да се заљуби овој у оној...и тоа помина со годините...LisaRowe напиша:Една грешка... Телекинеза е МАГИЈА!!! Не е способност, туку магија... игра со енергија која се учи ако се сака... Ако вистински се сака.
^Killer^Boy напиша:Za poveke :http://www.spellsandmagic.com
I jas znam za toaI am a bitch напиша:Сум читала многу на таа страна. Исто таму пишува дека има и сива магија, на пример ќе кажеш/направиш магија за да станеш богат/а и ќе ти умре некој близок, па ќе ти остави големо наследство. Тоа според мене е повеќе црна магија, али ок . Лично не верувам мнгоу во магии и не ни правам. Сум пробала некогаш, делумно успеало , но сепак не верувам и не забегувам![]()
i jas citav na poise strani
aj uzivajte, ne verujem u niv ali se interesiram za takvi nekoi raboti
de be lugje...mislam deka se preuvelicuva celo ova...i da postoi neso...1 000 000 verzii imat izlezeno i use 1 000 000 ke izlezat ako me pitte mene..taka da i da sakas da veruvas...ke se zbunis vo so veruvas sea ti..ova so go pise tuka..ili ona tamu...isto napravi kodot so isus...on bil zenet...blah blah blah...aj da ne izlezam losata jas ke si zamolcam sea fino lepo...