Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха не пред неколку поста бевте гласни дека ќе не растурите, па решив да направам фамилија, за да видам како ќе не ’’потепате’’ ама некако не ви иде :)

КАЈГАНА (фамилија) R . I . P

На бадијала за нецел 1 саат се направија фул 2 фамилии, а вие една не можете :).

Добро и ?

хахаха не пред неколку поста бевте гласни дека ќе не растурите, па решив да направам фамилија, за да видам како ќе не ’’потепате’’ ама некако не ви иде :)

КАЈГАНА (фамилија) R . I . P

На бадијала за нецел 1 саат се направија фул 2 фамилии, а вие една не можете :).

Дечко, прекини да умараш.

Сфативме, најак си, најаки сте, све сте вие "Нај".

Оди си на бадијала и заедно палете се ко дечишта на игра. :tapp:

Дечко, прекини да умараш.

Сфативме, најак си, најаки сте, све сте вие "Нај".

Оди си на бадијала и заедно палете се ко дечишта на игра. :tapp:

Најјак е, цели денови ја игра играва, а 700 000 моќ има...лиже гз на бадијала а сере тука како некои биле слаби, а не се гледа себеси..

Можам да го замислам

Со пазарџиски папучи од 50 денари со пижами со дупчиња и интернет од 400 Megabytes и го штеди секој килобајт како злато.
Не симнува ништо а жгуња по форум.
сите Плагини изгасени само на Mafia МК.
Предпоставувам дека дркаш на таа жената со лижавчето. или пак дркаш на демиџ и фамилија!
Поздрав Кајгана!

aj neka pociva vo mir mladicov:))))

браво...

а иначе и 2 лика имат по 15/20% со по 30/20к моќ ако e некој заинтересиран да го утепа нека ми пише ПП ќе му дадам линк...

браво...

а иначе и 2 лика имат по 15/20% со по 30/20к моќ ако e некој заинтересиран да го утепа нека ми пише ПП ќе му дадам линк...

Зависи во кој град се...ако се во Скопје,пуштај линкови :)

Нов е, нема да му замериме. :)

Само нека не се повторува...

се гледа дека е нов, и линкот го има згрешено, ама ај

Оној прв што ќе ме цитира со порака „Гледам супер бинго“ добива 4 поени почит од мене :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom