Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Дада јас прееска потрошив 20 000 за кола али жабе е све.

Во организиран криминал,а колку е наградата ако успее криминалот ?

Еј да се пофалам произведувам 19 килограми марихуана :helou:

Кај мене нејќе да краде коли, кликам изврши ама не реагира :(

Хаха мене ме грабна полицијата додека се обидував да украдам фичо и сега сум во затвор.:baeh:

Како си потрошил? Кола ко што знам се краде, не се купува:kesa:

Доколку учествуваш во организиран криминал (како шофер) тогаш треба да купиш кола. Цената е од 5К па нагоре

Доколку учествуваш во организиран криминал (како шофер) тогаш треба да купиш кола. Цената е од 5К па нагоре
А што се добива ако успее криминалот ?

А што се добива ако успее криминалот ?

Информација:
Пред да започне едно организирано злосторство, тоа треба да биде одобрено од експертот за оружје и од шоферот, кои инвестираат пари во злосторството. Организаторот добива 1/2 од добивката, а шоферот и експертот по 1/4.

Ако не ја Продадам Дрогата Денес Ќе Остане За Утре ???:wink::wink::wink:

Ај да прашам само дали само кај мене не ја отвара страната или и кај другите е така:toe:,незнам што е, ама многу е споро и сеа не ја отвара ич страната

Ај да прашам само дали само кај мене не ја отвара страната или и кај другите е така:toe:,незнам што е, ама многу е споро и сеа не ја отвара ич страната

Имаше известување ќе работат од 3 - 7 саатот..

Имаше известување ќе работат од 3 - 7 саатот..
Епа добро тогаш,јас мислев дека е само кај мене,а и не сум прочитал известување,ај вајда ќе напраат сеа,па ќе биде побрза и страната

Кај мене си е Најнорламно со страна...нема никакво попречување...:toe:

MAFIA.MK привремено недостапна
Драги мафијаши. Ве известуваме дека утре 08.03.2010 MAFIA.MK ќе биди привремено недостапна во периодот од 05:00 до 07:00 часот. Ви посакуваме добра игра. Тимот на MAFIA.MK.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom