- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 777
Ајде слободно![]()
Ти си Алекс .. збориме за Кокакола ... гледаш шо му пишуел .. кој сељачки речник ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде слободно![]()
страв ми е да си легнамима будали ќе ме убијат на спиење:pos2:
абе сигурно има и такви на играва бидејки кога сабајле се разбудив бев 6-7 пати нападнатГРЕШКА!
kokakola е нападнат 10 пати во последнипт час. Најди некој друг!
Нема некој друг шо иде против утавот :pos2:
само тиит напаѓат у спиење хехе
jovanovski и Грејвдигер, никовите на играта ви се истите како и на форумов ?
не не мене ми е Vaskojovanovski и Грејвдигер, никовите на играта ви се истите како и на форумов ?
A мене оти ме напаѓаше и таму сум феникс и тука сум феникс.:sakas_ust:sakas_ustjovanovski и Грејвдигер, никовите на играта ви се истите како и на форумов ?
абе сигурно има и такви на играва бидејки кога сабајле се разбудив бев 6-7 пати нападнат![]()
Мош така админо ке сфане дека сме тешко лоби.......хахаха...него ако може да се мене нико може сите да си ги ставеме иститите никови како тука кај и да е за 2 дена ке ги научеш и ке знаеш.I mene istoto mi se sluci ....
ne znam kako mozat koga gledat deka si offline toa coveceto e sivo
idi mafijashi online najdi si nekoj your own size ili mokproveri dali e od forumot i tepaj se
))))
btw @ dee_jay super predlog dade za posle nikot kgn da stavime![]()
Мош така админо ке сфане дека сме тешко лоби.......хахаха...него ако може да се мене нико може сите да си ги ставеме иститите никови како тука кај и да е за 2 дена ке ги научеш и ке знаеш.
марко414 дај бе чоече престани да ме напаѓаш више аман, 200 пути реков ја сум тој Almighty.
И кој е овој LEGEND?
Тоа е... секој гледа да ги искористи слабите играчи... а овој kokakola го изнервирав невидено..![]()