Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
И кај мене до пред 10 мин,сега си е ок.

Леле па што прават овие бе,неможам мисии да отворам,неможам дрога епа што да правам,да ти се плукнам у тие што ја прават странава.

Леле па што прават овие бе,неможам мисии да отворам,неможам дрога епа што да правам,да ти се плукнам у тие што ја прават странава.

До хостот е.:smir:

Имаат некој срање хост.

Среќа насадив дрога пред да се расипе,колку произведувате вие ?

ако не е на дедикатед или впс сервер ништо не прават, + може некој да прати скрин од играта да видам како изгледа дека не можам да се регистрам нешто покажува лимит на корисници.

Среќа насадив дрога пред да се расипе,колку произведувате вие ?
24 кг мара :) 4 кг печурки :)
сеа во 1 саат ќе шитнам марата и печурките =)

Аман бе веќе што е со играва,сеа е 0:32 часот,а уште ми пишува го чекате следниот воз за Амстердам кој трга во 23 часот:pos2::tapp:

Аман бе веќе што е со играва,сеа е 0:32 часот,а уште ми пишува го чекате следниот воз за Амстердам кој трга во 23 часот:pos2::tapp:

И добро бе ти уште чекаш за да тргне.Е ме отепа сега скрос:pos2:

Добро бе што кур и е на играва . Ви се појавува ли сеа оноа Upss , некој си глупости

откажи ја картата и купи си нова џабе ке чекаш инаку хахаха :P

Македонска работа :toe:

Lamja prestani da napagjas be dete!! milion pati li treba da ti se kaze...

Ви пишува и во наслов, ќе ви пишам и овде, читајте, за да не биде после "Абе еи, јас не знаев".

За линкови си имате друга тема, специјално е отворена за тоа.

Наредниот кој ќе спамира со линкови на оваа тема ќе добие БАН од тема на неодреден период.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom