Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
А што е финтата со дрогата?
Сега ќе надградам за марихуана.
Значи тоа ти се демек планатажи и коа ке напраиш пр. 2 плантажи добиваш 2 кила марихуана таа моментално у Лондон најболје се продава илјада и нешо за кило и така си праиш пари повратна инвестиција :)

На 8% шанса украдов лижавче :pos: :pos: :pos: Иначе заглавив едно дестина пати у затвор,4 пати заради колите и 5-6 заради лижавчињата :pos:

Ја мислам ако имаше влагање у серии у играва ке бев у први 3 имам скор 7 пати обид за крадање лижавче 7 пати у затвор у серија :)

На сите ви изнастегав. Одете да си проверите во таен линк, и кај што пишува Dee_jay да стегните на клучот жолт ПОТХИТНО :)

На сите ви изнастегав. Одете да си проверите во таен линк, и кај што пишува Dee_jay да стегните на клучот жолт ПОТХИТНО :)

Лажеш :) мене не си ми кликнал :)
те нема кај клучевите .. инаку сите жолти ги искликав ... како ме кликате така враќам :wink:

Лажеш :) мене не си ми кликнал :)
те нема кај клучевите .. инаку сите жолти ги искликав ... како ме кликате така враќам :wink:
А бре останаја 5-6 души, имела ме фати ебаго :) Побарај таму во онлајн играчи dee_jay клинкни ме ќе ти вратам:pipi:

Кликнав на сите online.

Честитки! Ти беше унапреден во ранг Џебџија!

Уште 7-8 илјади и ставам на амстердам железницата (заради мисијата.. знам дека нема да земам х))

Честитки! Ти беше унапреден во ранг Џебџија!

Уште 7-8 илјади и ставам на амстердам железницата (заради мисијата.. знам дека нема да земам х))

Џебчија е после Чистач така..И ајде мавај на тоа железницата

kradenjeto koli polesno od kradenje lizavcinja coooollllllllll:vozbud::vozbud::vozbud:

Адиктус, те пројдов и во ранк и во број на платени убијци, а уште сум ранк клошар :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom