- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Исто ко на филм ... to good to be true
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така мислам пошто кај мене во Маџари, имаше 5-6 кладилници, Депортиво, Корнер, Спорт Лајф, Арена, Златна копачка, и сега само 2 останаа, Спорт Лајф и Златна Копачка а другите све испозатворија. Дали многу јаки играчи има, па така ги затвараат кладилнициве или пак немаа промет па затворија, стварно не знам...Кладилниците немаат никаква потреба од реклама за да привлекуваат комарџии,верувај...
Ова со опаднат промет![]()
Ne e do prometot, opstanaa najsilnite if u know what i meanТака мислам пошто кај мене во Маџари, имаше 5-6 кладилници, Депортиво, Корнер, Спорт Лајф, Арена, Златна копачка, и сега само 2 останаа, Спорт Лајф и Златна Копачка а другите све испозатворија. Дали многу јаки играчи има, па така ги затвараат кладилнициве или пак немаа промет па затворија, стварно не знам...
Ок тоа со најсилните, логично е да е така.Ne e do prometot, opstanaa najsilnite if u know what i mean
Sea u madžari imaš 4 kladilnici i u site ima mnogu pari...
Posle taa ZK kaj tomi koa ides nakaj Koce imaš use edna sportlife..Ок тоа со најсилните, логично е да е така.
Ја знам дека има 3 од кои 2 се Златна Копачка и 1 Спорт Лајф
Не с'м знајал.Posle taa ZK kaj tomi koa ides nakaj Koce imaš use edna sportlife..