Маде ин Чајна

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Локација
Гостивар
Бидејќи Anco отвори тема Маде ин Југлавија, се инспирирав јас да отворам тема за Мејд ин Чајна :)

Што се сте купиле од Маде ин Чајна/Произведено од Кина?
Колку пари?
Квалитетот?
Колку сте задоволни? ………………

Абе пишувајте за се во врска со Made in China :)

Еве ја имам кинеско моторче и ми викаа дека појќе од 2 години не терало .... имам поминато 16 000 км само една свеќица му е смената во моторот а е 3 пати поефтино од пиаџо или априлија

Се заебаваш нели ? бидејќи јас каде и да се завртам се гледам мејд ин чајна.

Моментот кога најголем дел од луѓето мислат дека све од Кина е чкарт :icon_lol:

Па едно време беше така ама со оглед на тоа дека сега се се прави во Кина тешко е да се каже :D

Јас пак да ви кажам и не се така лоши Кинеските ствари.... многу пати имам купено нешто што е марка, изгор скапо, а се покажало понеквалитетно од кинескиве :D

Прво и основно целата конфигурација на компјутерот ви е МЕЈД ИН ЧАЈНА од маусот преку тастатурата до мониторот,и уште стотина други работи низ дома,преплавени сме со нивна роба.

Прво и основно целата конфигурација на компјутерот ви е МЕЈД ИН ЧАЈНА од маусот преку тастатурата до мониторот,и уште стотина други работи низ дома,преплавени сме со нивна роба.

Не, преплавени сме со роба која се склопува во КИНА, но не е КИНЕСКА!

Ги обожавам посебно топлинките од кинеската :pos:

Не е битно дали е произведено во Кина, битна е контролата на квалитет.Затоа има разлика помеѓу Apple телефони и некои no name кинески телефони.

Не, преплавени сме со роба која се склопува во КИНА, но не е КИНЕСКА!

This.

Амн веќе научите се што е но нејм-фалш-радиоактивен маде ин чајна "производ", а што е Самсунг, Епл, Асус склопен ин чајна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom