- Член од
- 1 декември 2010
- Мислења
- 1.294
- Поени од реакции
- 2.781
Мачорка е, како тебе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Во тој момент само што се породи последен пат кики ,и не можев со него да се замарам, но ете го се врати и си остана.Убави се, иначе баш тој црно белиот е ленштина, а црново е пали куќа.
Иначе, зошто ги оставате бе мачките кои ќе ви ги дадат? Јас немам срце да однесам мачка некаде за да не ја чувам. Чував 9 мачки во истовреме, нормално целиот комшилук помагаше со храна, ама сепак неможам да ги оставам така.
good guy hot ice

Слободно стави и, неопетроидот не е отровен за топлокрвни животни, мислам дека и на него пишува дека се користи во ветеринарната медицина.Сигурно некој прашал и сте кажале ама неможев да најдам, дали нео питроидот е безбеден за мачките? Има буви мојата, сакам да и ставам па ми е страв да не е штетно нешто зошто сигурно ќе се лиже одкако ќе и ставам ?![]()
Разбирам си игра понекогаш ама ова веќе нон стоп го прави, некогаш дури си ја прегризува.. да не е некоја болест се плашам, знае некој? 

Еве го и мојот шериф Лаки која вчера неславно загина,го прегази еден будала,и сега ми е многу криво а бев многу приврзан за него.Кога станам го тражам на старото место каде што си спиеше,и пред вратата на собата ме чекаше секое утро.Беше многу мирен и паметен,и многу си играше со се и сешто и со мравки по дворот,буквално што мрда со тоа
Секогаш ме чекаше во некоја си негова заседа и да ми рипне на нозе,а најголеми другарчиња му беа моите две кучиња,едниот е голем а другото мало и се си играа и се бореа
Имаше си една маана не слушаше,беше глув и од мало го учев да не оди на улица да не го згазе некоја кола.И на крај што се случи ми го згазија во дворот,а и оно не се плашеше од ништо и пред мене напад на колата ми правеше и заседи,ама го знаев дека ќе рипне врз колата и застанам да го тргнам.И ете се случи.