Мачки (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата faraon
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_mxod83l2iE1qfii3ko1_400.gif

Средена е работата ,најдов,утре ке ја носам.
Единствено ако имате некој постоперативни искуства да споделите,грижа и сл.

Што направи со мачето? Како е, како помина? Позз

Што направи со мачето? Како е, како помина? Позз
Добра е денес, мамурна беше два дена, не пиеше и јадеше ништо, сабајлево беше во вц и кукурек јадеше пиеше, весела е, шета, раната добра и ја тргнав преврската денес и ми рече докторката да земам една маст да ја премачкам. Сите кој имате мачка носете кај докторкава додека и трае попустот, за 1500 мирна глава. Илјада денари е за мачори

Добра е денес, мамурна беше два дена, не пиеше и јадеше ништо, сабајлево беше во вц и кукурек јадеше пиеше, весела е, шета, раната добра и ја тргнав преврска денес и ми рече докторката да земам една маст да ја премачкам. Сите кој имате мачка носете кај докторкава додека и трае попустот, за 1500 мирна глава. Илјада денари е за мачори

Која е, кај е, пиши бројче. Другар ми има мачка сака да ја стерилизира, мислам дека ќе му се допадне ценава :)

Мојот мачор има сида :(.

Како го дозна тоа?

Што знам некако чуден е...цело време мјаука... ( кизне колку мачки има свртено)и сио е ко со осипи по кожата...и нервозен е ..изгледа и тој знај дека има сида...

Гуглав за сида и иста му е кожата.
Можи да не зарази?

Што знам некако чуден е...цело време мјаука... ( кизне колку мачки има свртено)и сио е ко со осипи по кожата...и нервозен е ..изгледа и тој знај дека има сида...

Гуглав за сида и иста му е кожата.
Можи да не зарази?
твојот мачор нема „сида“,твојот мачор има некоја друга кожна болест.Незнам колку е можно да се испитува присуство на FIV вирус кај нас.

твојот мачор нема „сида“,твојот мачор има некоја друга кожна болест.Незнам колку е можно да се испитува присуство на FIV вирус кај нас.
Значи да не се секирам :D

Ne se vejte bre kakva sida.... bolesta se vika sezona za parenje.... toa koruzite i golite mesta po kozata mu se od tepanje so drugi macori, sigurno e i iskuban i oslaben i nigde mesto ne go drzi.... koga ke pomine sezonata za parenje ke se opravi,sega pametot ne mu e doma i vo jadenjeto tuku po ljubov :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom