\m/

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да бе, и Гоце Делчев ги бодрел востаниците со devils horns... :tapp:

Омотот е прво сликан, па направен како цртеж, а за овај податок сум покредитабилен од тебе. Значи, на музички план, прв е Ленон, па Џин, па Дио. прајме муабет за документирани податоци.

P.S. На википедија до пред пола година го пишеа Пандев бугарин... Читај си од википедија, шо да ти речам.

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Да бе, и Гоце Делчев ги бодрел востаниците со devils horns... :tapp:

Омотот е прво сликан, па направен како цртеж, а за овај податок сум покредитабилен од тебе. Значи, на музички план, прв е Ленон, па Џин, па Дио. прајме муабет за документирани податоци.

P.S. На википедија до пред пола година го пишеа Пандев бугарин... Читај си од википедија, шо да ти речам.
Епа, тогаш Ленон го направил прв, што го форсираш Џин? Или темава да ја прекрстиме у `Неверојатната способност за ширење на прсти на Џин Симонс!!!`? Сериозно, јасно ми е дека ги сакаш Кис и се тоа, ама личиш на типот со Корн кој ми го одмили бендот само зашто толку напнуваше.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Кажав и на почетокот, Ленон е прв, Џин е пред Дио и толку. Е сега, то шо на некој му е мака да ја читат цела тема па се истрчвит со коментар: Дио ги измисли :)pos:) devil horns, не е мој проблем, ама како фин форумџија ќе му повторам.

BountyHunter

нинџа и пол
Член од
29 јануари 2007
Мислења
202
Поени од реакции
10
океј што го направиле први \m/ знакот... фактички тој знак е популаризиран од бандата MC 13 (или MS беше...) Овие се појавиле во LA и имале кејф да одат на концерти од Black Sabbath и така да го виделе знакот... им станал интересен и почнале да го користат прво во бандата после и другите да гледаат како е користен тој знак повеќе и да почнат да го користат. бандата и денес го користи тој знак како ознака за бандата и го користи како нивни таен јазик на знаци (иако сеа бандата е нешо скроз друго од шо била...)
значи.....за комерцијализација не е "крив" ни ДИО ни Џин ни Ленон. туку овие 20-30 души шо имале кејф да одат на концерти од Black Sabath.

Kajgana Shop

На врв Bottom