Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 103 9,0%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.144
U

UnholY

Гостин
Unholy кога тоа Сињак се распаднале?

Ја колку што знам никогаш официјално не се изјасниле дека се распаднале..
Официјално не се распаднати, немаат ни објавено таква информација, ама па не се ни активни.
Може погрешно се изразив, во контекст на распаднати во буквална смисла, па затоа настана недоразбирање.

Моментално го слушам Figment Of Imagination.
Кога еден македонски метал бенд, ќе успее да направи барем приближно квалитетно дело како овоа? :)

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Официјално не се распаднати, немаат ни објавено таква информација, ама па не се ни активни.
Може погрешно се изразив, во контекст на распаднати во буквална смисла, па затоа настана недоразбирање.

Моментално го слушам Figment Of Imagination.
Кога еден македонски метал бенд, ќе успее да направи барем приближно квалитетно дело како овоа? :)
Mислам дека пеачот имаше проблем со гласните жици и замина на лечење во странство(нз која држава)

U

UnholY

Гостин
Obituary-Slowly We Rot

Сум ја запоставил песнава долго време, а незнам зошто, веројатно зошто сум бил преокупиран со новите ствари, али да не го тупам...Obituary е еден од најголемите дет метал бендови на сите времиња, олд скул Флорида звук. Морничав спор почеток, препознатливиот глас на Тарди, па забегана солажа и конечно кулминирање во енергичен олд скул мрсен дет метал...Процесов се повторува уште неколку пати, но не по истиот редослед..Ремек дело, баш ви фала Obituary \m/

Браво, одличен избор.
Ја моментално го конзумирам звукот на најновото EP, Left To Die.
Четири песни во типичниот олд скул дет звук, и еден спот за песната Evil Ways.
Особено ме изненади верзијата на Slowly We Rot, а исто и преработката на култната песна на Celtic Frost, нормално, Dethroned Emperor, која е преработена од голем број на метал бендови од Vader до Obituary.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
ArhangelOFDeath prestani be so tie tvojte gluposti, ti li ke i nareduvas na narodot sto da slusa i sto da vregas dosta ako si saka nekoj linkin park neka si saka mora li da pastiras deka se sranje ili slicno .:tapp:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
ArhangelOFDeath prestani be so tie tvojte gluposti, ti li ke i nareduvas na narodot sto da slusa i sto da vregas dosta ako si saka nekoj linkin park neka si saka mora li da pastiras deka se sranje ili slicno .:tapp:
Ја се слажем со ова наведеново овдека дај бе не јади трице ебаго кој сака тоа ќе слуша ако сака некој сека да ја слуша ќе ја слуша не ќе му командаш ти шо да слуша ебате тоа ( се извињавам на израз).

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Ја се слажем со ова наведеново овдека дај бе не јади трице ебаго кој сака тоа ќе слуша ако сака некој сека да ја слуша ќе ја слуша не ќе му командаш ти шо да слуша ебате тоа ( се извињавам на израз).
Абе кој рече бе да не слуша само си го искажав моето мислење за линкин не реков ништо фазла
а ина4е за Шведо не прочитав туку знам од мн мн мнбројните муабети за сињак со друштвото

Kajgana Shop

На врв Bottom