Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
po slikive telefonot voopssto ne najduva 3g mreza ni a1 ni telekom
odi na enable 3g service
Автоматски споено мислење:

da nemate zabuni eve gi mrezite i frekfencii

By network provider
thumb_127466_mobilenetworkicon_default.png
Telekom (T-Mobile)
  • 5G

All (3)
    • n78 (3500)
    • n28a (700)
    • n28b (700)
  • 4G

All (2)
    • B3 (1800)
    • B20 (800)
  • 3G

All (2)
    • B1 (2100)
    • B2 (1900)
  • 2G

All (2)
    • B3 (1800)
    • B8 (900)
thumb_127467_mobilenetworkicon_default.png
/A1
  • 5G

All (3)
    • n78 (3500)
    • n28a (700)
    • n28b (700)
  • 4G

All (2)
    • B3 (1800)
    • B20 (800)
  • 3G

All (2)
    • B1 (2100)
    • B8 (900)
  • 2G

All (2)
    • B3 (1800)
    • B8 (900)
Napraviv enable 3g service i mi se pojavi ,,e " kako na poslednata slika gore desno. Toa ,e" mislam deka e 2g. Inaku imam paket 200 od 1600 denari za 12 meseci no za zal telefonot mi se rasipa pa morav da go zemam ovoj alcatel one touch pop c7 od 2015 godina kupen od togasen VIP.

Napraviv enable 3g service i mi se pojavi ,,e " kako na poslednata slika gore desno. Toa ,e" mislam deka e 2g. Inaku imam paket 200 od 1600 denari za 12 meseci no za zal telefonot mi se rasipa pa morav da go zemam ovoj alcatel one touch pop c7 od 2015 godina kupen od togasen VIP.
Napravimi restart na telefonot obicen ne mastet reset....
Apn i data roaming se tie tocno vneseno.?

Napravimi restart na telefonot obicen ne mastet reset....
Apn i data roaming se tie tocno vneseno.?
.
napraviv i pak isto. nema 3g. Se e tocno vneseno i apn i roaming bidejki imam internet so toa ,,e" Zdravje da pocekame do 26 koga ke pocne mtel so ponuda. Mozebi ke ponudat poevtini telefoni pa da zemam telefon od niv a da prodolzam so lyca. Fala i pozdrav do tebe

Attachments

• Screenshot_2022-10-24-17-37-18.png
    Screenshot_2022-10-24-17-37-18.png
    45,8 KB · Прегледи: 17
  • Screenshot_2022-10-24-17-37-29.png
    Screenshot_2022-10-24-17-37-29.png
    30,2 KB · Прегледи: 16
Последно уредено:
.
napraviv i pak isto. nema 3g. Se e tocno vneseno i apn i roaming bidejki imam internet so toa ,,e" Zdravje da pocekame do 26 koga ke pocne mtel so ponuda. Mozebi ke ponudat poevtini telefoni pa da zemam telefon od niv a da prodolzam so lyca. Fala i pozdrav do tebe
Aj manielno prebaruvaj mrezi.... Vidi sto ke pronajdi...

prebarav i samo 2g ima. dali nesto e mozebi do sim kartickata od lycamobile?
problemot tie vo telefonot,kakva i da stavis sim vo prebaruvajne treba da gi pronajdi site dostapni mrezi ,bez vaznost dali imas pristap do istata ili ne ...
ti garantiram eve do mene imam 4telefoni site razlicni(honor,huawei redmi i motorola) i 1 tablet na site ima i 2g/3gi4g .....

problemot tie vo telefonot,kakva i da stavis sim vo prebaruvajne treba da gi pronajdi site dostapni mrezi ,bez vaznost dali imas pristap do istata ili ne ...
ti garantiram eve do mene imam 4telefoni site razlicni(honor,huawei redmi i motorola) i 1 tablet na site ima i 2g/3gi4g .....
Blagodaram za informacija, pozdrav

Дуал сим,едната картичка А1 Македонија другата странска Лајка.Од тогаш кога вртам им покажува стално различен број,те Шпански број,те Италијански,Руски,Украински бог да чува.Знае ли некој шо може да е работава?

Дуал сим,едната картичка А1 Македонија другата странска Лајка.Од тогаш кога вртам им покажува стално различен број,те Шпански број,те Италијански,Руски,Украински бог да чува.Знае ли некој шо може да е работава?
Drugata pisuvas stranska....??
Vo mk, si?

Drugata pisuvas stranska....??
Vo mk, si?
Не,ја користам Лајка само во Швајцарија кога сум.Али му вртам на колегава на Италијански број и ми вика дека му покажува како Шпанија.После вртам на еден Хрватски број,тој вика Руски број му покажува.Порака на вибер ми пракаат од Аустриски број а мене ми покажува Германија

Imas lyca sim svajcarska.?
Ako si tamu so tamosna sim javise tamu da napravite sim swap, odnosno da ja zamenis postoeckata sim so nova so istiot br,/paket uslovi itn... Ako si so mk,sim lyca a si swajcarija ne znam, pisi email do cs@lycamobile.mk opisi go problemot, neka ti ja resetiraat od sistem i probaj...
Btw, imase ovde eden clen takov problem mislam deka go resija so sim swap.... Ako nee taka neka me popravi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom