Лубриканти, користите ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Јас редовно : не дека сакам ами дека морам!!! :toe: А вие? Или натурално сте подмазани?

Николај, Николај:party3:
Вазељином подмазај! :party3:

До сега не ми требало све било на природна база подмачкано. :) Иако како што си кажа за анален секс дефинитивно мора да се користи нешто екстра подмачкување, освен ако не е природно поширока па да нема потреба од такво нешто ама и тогаш е сумљиво/проблематично. Правиме муабет за без кондом, а за со кондом си колку толку вештачки подмачкан. :)

Абе види до сега немам користено ама кога би користел би користел вазелин

Ако не е подмачкано природно, нема потреба од измачување понатаму, така да не, не сум и најверојатно нема да користам.:vozbud:

При вагинален секс нема потреба од лубриканти. При анален си треба вазелин, и си користиме.

e jebi ga strumiks
i ja i malata se podmackuvame za anal
sto se mora ne e tesko
:)))))

Не користам мазива, бидејки на девојка до сега со мене не и се случило да не навлажни, а бидејки не ”обичам” анал затоа и не користам лубриканти

asterix_m напиша:
Не користам мазива, бидејки на девојка до сега со мене не и се случило да не навлажни, а бидејки не ”обичам” анал затоа и не користам лубриканти

да не се повторуваме се е кажано, исто ко да го натерав asterix_m да каже за мене :pos2:

asterix_m напиша:

Лубрикантите не се ексклузивитет за анал : имам другарка чиешто дунде е суво све живо и диво и се кине па дури и кондоми. Е па ти види сеа дали е полезно или не.

Macedalien напиша:
Лубрикантите не се ексклузивитет за анал : имам другарка чиешто дунде е суво све живо и диво и се кине па дури и кондоми. Е па ти види сеа дали е полезно или не.

како што кажав немам сретнато до сега дунде суво, ако сретнам кажи како лубрикант да си набавам :pos2:

U Valijant : gi ima so sekakvi vkusovi i mirisi :pos2:

Macedalien напиша:
U Valijant : gi ima so sekakvi vkusovi i mirisi :pos2:

Аааааааа, тебе добро ти се познати, кој е нај квалитетен нај познат?

Зависи на која, али секогаш си носам еден у јакна.
Без два кондома не излегувај од дома(а и лубрикант, шо знаеш на каква ќе налетиш).
Инаку поретко го користам, речиси никад пошто не практикувам анал али еднаш памтам за сигурно..

Овој Работи добро проверено
images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom