Lost Girl

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

Бо е девојка која што припаѓа на нечовечка раса Фејови. Името е изгубена девојка затоа што таа не припаѓа на ниеден клан ниту од темната ниту пак од светлата страна на Фејовите. Оваа структура на организираност и хиерархија постоела со илјадници години, и Бо е феномен затоа што не припаѓа на таа структура: Таа е Феј од подгрупа шмукач :icon_lol:, и за време на сексуален однос се храни со енергијата која што и дава сила да преживее, енергетски вампир со натприродна сила на заведување. Страшна работа :icon_lol:....

Прва сезона ми е изгледана одамна, вторава сезона чекав да заврши па да ја гледам цела.
Имам и рецензија напишано за серијава, не е којзнае што, ама за забава и да пуштиш мозок на пасење е солидна.

Претерано лезбејска ова серијава :icon_lol:.

Серијава почнав да ја гледам пред некој ден ја догледувам првата сезона при крај сум со неа што да кажам за серијава мн ми се допага има јаки работи најака ми е пријателкава на бо kenzi

Серијава почнав да ја гледам пред некој ден ја догледувам првата сезона при крај сум со неа што да кажам за серијава мн ми се допага има јаки работи најака ми е пријателкава на бо kenzi
Фина е, а Кензи е комедии, секоја епизода ме смее.
На 12ти јануари почнува трета сезона па ќе видиме што и како ќе биде.

Значи поголем хипстер од Bucio нема, све некои 2/3-та класа серии гледа :D

Guilty pleasure бе.....we all have them :)

Моментално сум при крај со вторава сезона на гледање ја спуштам и 3 та сезона одвај чекам да видам што е како е премногу сум задоволен од серијава

Има уште некој што уште ја прати?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom