Los Serrano

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа втора смена ми се погоди од сабајле си станувам си ја глеам! Абе и тест да имам не учам саат ипол за серанови! :baeh:

СЕРАНОВИ ЗАКОН:pos2::pos2::pos2::pos2:Се газам од смеење секое утро.

ептен се супер серанови:vozbud: со нив се будам. за на а2 нормално, за на а1 рано ми е :toe: првите неколку епизоди станував да ги гледам, после кога ќе станев гледав, а сеа секој ден ја гледам. и сеа коа ќе почнам факсот, пак ќе можам да ја гледам:vozbud: на а1 до душа, ама не е битно. многу опушта серијава, една од ретките такви а шпанска. до сега само на неа се имам навлечено од шпанските. пред тоа само пријатели и џим ги пратев, и сеуште ги пратам иако по 5/6 пат ги гледам:pos2:

Интересни се, не се лоши. Почесто ги пратам сеа, одкога почнавме пак со школото ...

:tv:

Серијава е ТОП... само сега стигнувам да ја гледам само А2 и тоа последните 30 мин.. Инаку знам што ке се случува до крај ама не сакам да го расипам уживањето на другите во неа.. па стварно не ставајте сполјери.. кој сака може да види на youtube :) ..

неможам на школо сум иначе ги гледав закон се а репризи кога има нека пише некој?

Да не знае некој дали има негде на интернет да ги симнам епизодите?

во 5:30 од сабајле има на А1, а во 13:35 на А2
пак не ми одговара:tapp: треба да си легнувам порано за да можам да станам во 5 и 30 сабајле:pos2: а во 13 30 на школо сум

Не ја гледам затоа што тогаш спијам..:wink:

Ја гледам,и стварно се откачени,првпат една шпанска серија да е ок...:vozbud:

Серијава ја гледам од неодамна и се каам што не ги гледав првите 100 епизоди.Во понеделник ќе умре Лусија:icon_conf

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom