London 2012: The Official Video Game of the Olympic Games

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.038
Поени од реакции
3.635
Се уште никој ја нема отворено темата за оваа игра па се решив јас да ја отворам. Дали некој ја има даунлоадирано, купено итн. Дали сте задоволни? Пред 4 години, Пекинг 2008 и не ми беше баш добра поради контролите, дали ги има истите проблеми и оваа верзија?

Иначе еве некои слики и видеа од играта, изгледа како интересна со одлична графика.

London_2012_The_Official_Video_Game_of_the_Olympic_Games-FLT.jpg

ss_6c771d1cfb2cc1967b975b2247645f94273ef873.1024x768.jpg

Секогаш се огромно срање овие игри, зашто би отварале тема? :)

Еве, пробај ја ти, па кажи!

Секогаш се огромно срање овие игри, зашто би отварале тема? :)

Еве, пробај ја ти, па кажи!

На замунда ја фалат, а за 2008 читав дека не се задоволни 90% од корисниците. :)

последен пат кога играв вакво срање беше на нинтендо.

Ја инсталирав и неможем да средим контролеве :гомце: Некој што наместил да помогне ?

Уфф Атина колку сум ја играл.

Овакви игри се прават ради реда,колку да се рече дека искочило игра за настанов.

Ја симнав за xbox-от, не е лоша, за во друштво е интересна. Што повеќе очекувате од ваква игра не знам...

Значи за PC јузери има фрка со контролите (за тие со Џојстици), не ги чита, не може да се игра, пошо не е конфигурирана играта нешо тој стил, утка имаат.

За да средите, симнете го http://jumbofiles.com/ns9adm4s9j13 и ставете ги фајловите во фолдерот кај што е инсталирана играта. Ако некој сака еден џојстици да среди да му чита, ке мора да влезе во тој 360 фајлот и да смени бројката кај џојпад 2, лесно е, пошо вака е наместено само еден џојстик да чита.

играта е супер само на тастатура малку потешко иде додека запамтиш кое копче за што е,со џоистик е полн погодок :cuc:

Ми се пушта tutorial и не можам да му направам skip ffs:facepalm:

Играва е екстра. Доста е заразна и сум презадоволен од неа.
Иначе за тие што имаат проблем, убаво играта посочува дека е препорачливо со гејм-пад да се игра.
Јас немав никакви проблеми со гејм-падот зошто ми е од х-бокс. Другите контролери прават проблем од проста причина што на некој начин заштитени се игрите. Истото се дешава и со Фифа.
Незнам што друго да кажам, до сега најдобро направена олимписка игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom