Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Kakov crni film bre Vladicaaa..Ajde sega nova epizoda pocnuva, a se vika Monarhija Dpneoska - Proekt 2025-2028...

Apsolutnata vlast, znaci i za sekoj neuspeh i sekoja rabota da ima apsolutna krivica...Nema pokje, sudstvoto mi e krivo, obvinitelstvoto, levoto made na komsijata e krivo itn......
Kolku ti ne gi razbiras rabotite, i toa ona najosnovnite toa cudo edno. Ili uste poloso, vo koj film si vlezen da mi e da znam.
Cisto informativno, lokalni izbori bea, ne se biraa sudii i obviniteli.
Dobro be nema nekoe prvenstvo fudbal , rakomet, kriket, golf nesto bilo sto za da ima so do da se zanimavas.
Procitav nekade deka Lukasenko kivnal deneska i novinarite zabelezale deka maloto prste od levata raka mu se zgrcilo vo momentot na kivanjeto. Treba da go ispitas toa, mi deluva kako nesto seriozno, ne mislis ti taka :cautious: .

Според истражувањата 70% се за влез во ЕУ. Кај Албанците тоа оди и до 95%.

Јас сум за влез во ЕУ, Еврозона, Шенген. На референдум би гласал да. Тоа е мојот став.
Тоа 70% е при нормални услови, при вакви ненормални услови нема ни 50 да излезат.

Kolku ti ne gi razbiras rabotite, i toa ona najosnovnite toa cudo edno. Ili uste poloso, vo koj film si vlezen da mi e da znam.
Cisto informativno, lokalni izbori bea, ne se biraa sudii i obviniteli.
Dobro be nema nekoe prvenstvo fudbal , rakomet, kriket, golf nesto bilo sto za da ima so do da se zanimavas.
Procitav nekade deka Lukasenko kivnal deneska i novinarite zabelezale deka maloto prste od levata raka mu se zgrcilo vo momentot na kivanjeto. Treba da go ispitas toa, mi deluva kako nesto seriozno, ne mislis ti taka :cautious: .
Ако улицата кај што седам ја ископаат и не ја асфалтираат 4 месеци не ми е крив судијата ВЛАДЕ, туку градоначалникот...Што не ти е јасно??? И ко ќе појдам кај градоначалникот Владе, нејќам да ми речи дека Наташа е крива. Наташа беше пред 5 години...5 години е овај...Досега Габи беше кочничар, еве сега нема да е поќе....Ти вака еве како интелектуална грамада, кажи ми, од кој да бараме одговори? Од Пецакот од Охрид?

И ќе бараме одговори Владе, оти ќе се уобразат и ќе аздисаат....А ти под итно да си смениш хуморов, очобол ме фаќа брат....Лукашенко кивнал..

Димче идеше со цела банда на куртон револуции и придонесе исто толку колку што придонесоа и тие што ги спомена.
Си се бутна исто и во СЈО и си лапна паричка
Од тоа нема бегање, јбг :toe:

Исто сега со ДУИ ќе се пазари за гласови, тие за кои највише гомна имаше изедено во изманатите години.
За тоа што го збореше против нив ќе беше спакуван во гепек, ќе го удреше кола него или некој негов, ќе го раствореа во киселина.. Итн итн
И сето тоа ќе се заташкаше како што е заташкана секоја беља во државата
Пази, него ништо не му се деси во држава во која се знае дека амбасадите им помагаат на разноразни начини.
Сте се запрашале некогаш кој стои позади него?

Изгубете се со куртонот и неговата банда.
Го пушти Хактан да преговара за гласови и вие на тоа сите мижите..
Јбг, стандардот е за сите ист, како и за вмро и сдс , така и за девица
Бар од тебе не очекував дека не можеш да распознаеш кога некоја вест е кликбејт фејк вест наменета за 70% од штабските пациенти во Македонија што се на умствен ранг на мајмунот Чита од Тарзан.

Screenshot_20251021_231816_Facebook.jpg
FB_IMG_1761081520409.jpg

Истата слика е објавена во јули од страна на ВЛЕН.
Ниту преговара Левица со шпоните, нити ќе преговара. Резултатите од вториот круг ќе ти го докажат тоа, Орце ќе има 100 пати повеќе гласови во шпонските општини. Не ти смета јавно постирана негова слика со учкарот Меџити, ама Димса го праќал Хактан да моли кај ДУИ...
Ова ти е вест за ретарди исто како муабетите дека Левица била во коалиција со ДУИ во советите изминативе години и лапале директорски места. Кои црни директорски места, каква црна коалиција, вести за пензионерите да се плашат од wошата Левица.

Што те натера да се отселиш од Македонија? Сигурно е Димче, не се двете партии близначки од лажни патриоти и умрените муртинци од Бихачка.

Вие бе, заветните лавој, убаво знајш кој ги браниш тука, сега на три ипол не прај се..Не го имаме шитнато газот сите, тебе не ти е познато тоа, затоа ти е чудно кога човек може да има свој став...Ајде сега трк до ОК во партија, ако не се на славење и нека ти кажат што да напишиш...И не се нервирај, почнуваш одма со навреди, смири се, губиш лепота, мани си хелекс нешто, смири се...
Ok de, ete takvi sme, vo sekoj post gi branam( ako uspees da najdes barem eden takov post, tuku aj neka ti bidi ko si zapnal ), mene povekje me interesira kako ti se dozivuvas, ili barem za koj glasase. Nesto ne mi bese odlucen pred izborite, Levica ti bile izgubeni vo prostorot, Gabi si e Gabi, VMRO ne mozis da gi smislis, SDSM uste pomalce. Drugite ne se ni bitni pa stvarno misterija mi e za koj bi go dal svojot glas eden tolku osvesten lik kako Kiko.
Inaku najrealno ako ne si clen na Levica, pod itno da se zaclenis. Kako stvoren si za tamu, daleku ke doturkas.

Се знае зошто, после рамковниот луѓето се поделени, не викам дека центарци не би го хласале но мнозинството македонци нема шанси.
мислам дека имаш погрешен впечаток за многу работи, мислиш дека Македонците не би го гласале само дека не е Македонец, во тешка заблуда си. Не гледам кој е проблемот што не е Македонец ?

Се знае зошто, после рамковниот луѓето се поделени, не викам дека центарци не би го хласале но мнозинството македонци нема шанси.
Господ да се симне и да го кандидира Левица, не може во директна битка да победи кандидат од било која од 4-те партии (дпмне, сдс, влен и дуи). Прво имаат цела администрација позади нив и членства што ако им речеш во Вардар да скокнат, главеечки ќе се фрлат, второ имаат што да си понудат меѓусебно и да си трејдаат гласови. Што може да им понуди партија која е нова, составена од млади луѓе кои никогаш не биле во политика, нема поддршка од странство, нема ниту еден медиум позади себе, им боде очи и е во конфликт со сите?

Ok de, ete takvi sme, vo sekoj post gi branam( ako uspees da najdes barem eden takov post, tuku aj neka ti bidi ko si zapnal ), mene povekje me interesira kako ti se dozivuvas, ili barem za koj glasase. Nesto ne mi bese odlucen pred izborite, Levica ti bile izgubeni vo prostorot, Gabi si e Gabi, VMRO ne mozis da gi smislis, SDSM uste pomalce. Drugite ne se ni bitni pa stvarno misterija mi e za koj bi go dal svojot glas eden tolku osvesten lik kako Kiko.
Inaku najrealno ako ne si clen na Levica, pod itno da se zaclenis. Kako stvoren si za tamu, daleku ke doturkas.
Ostaj sega to kako se dozivuvam, temava ne e toa kako se dozivuvam jas, tuku so ocekuvam od apsolutniot pobednik na lokalnite izbori...Jas kazuvam so ocekuvam od zavetnive lavoj, verni sledbenici na Bilal Chakalarov od Tetovo...

Ако улицата кај што седам ја ископаат и не ја асфалтираат 4 месеци не ми е крив судијата ВЛАДЕ, туку градоначалникот...Што не ти е јасно??? И ко ќе појдам кај градоначалникот Владе, нејќам да ми речи дека Наташа е крива. Наташа беше пред 5 години...5 години е овај...Досега Габи беше кочничар, еве сега нема да е поќе....Ти вака еве како интелектуална грамада, кажи ми, од кој да бараме одговори? Од Пецакот од Охрид?

И ќе бараме одговори Владе, оти ќе се уобразат и ќе аздисаат....А ти под итно да си смениш хуморов, очобол ме фаќа брат....Лукашенко кивнал..
Gledam se popraj malce, uvide koja glupost ja tresna nekoj post prethodno pa morase da te rassamara @Darling za da se setis deka gluposti treskas.
Nema povekje sudii, obviniteli.... dobro ima napredok (y) .
I da odis, ili ako ti e maka mozis i kako anonimen clen na fb da se bunis za tamu bilo sto, vo moda bilo toa posledno vreme.
P.s to so Lukasenko ne bese za da de smejs, ne bese vic ili humor tuku da se setis deka tresis zeleni :toe: .

Не може, @Ska Maniac има договорено една да ја лапа у тревите таму ќе му ебете раатот.
Кај нашол таму да ја лапа, нели гледаш колку е нечисто Скопје деновиве, ке фатат некоја зараза или ке ги исплашил некој стаорец

мислам дека имаш погрешен впечаток за многу работи, мислиш дека Македонците не би го гласале само дека не е Македонец, во тешка заблуда си. Не гледам кој е проблемот што не е Македонец ?
Да беше некој Македонец ќе имаше во втор круг многу повеќе гласови од Амар, сакал ти да признаеш или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom