- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 8.210
Сега ќе ме враќаш 4 колена назад? И не сум Скопјанец.Твитер вс риал лајф муабет
Ти во Скопје како испадна да се родиш? Зошто и твоите го продале кучата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега ќе ме враќаш 4 колена назад? И не сум Скопјанец.Твитер вс риал лајф муабет
Ти во Скопје како испадна да се родиш? Зошто и твоите го продале кучата.
Не е битно, кучата е продадена.Сега ќе ме враќаш 4 колена назад? И не сум Скопјанец.
Не е, си стои, но рушевина, но имотот е на наше име.Не е битно, кучата е продадена.
И за тоа не е криво ни СДС, ни ДПМНЕ, ни Дуи, ни Америка ни Русија ни Бугарија ни Грчка.
Ете ти шанса да работиш на тоа.Не е, си стои, но рушевина, но имотот е на наше име.
Не викам не, но ова го пишува пратеник не јас, од кај да знам што како е.Ете ти шанса да работиш на тоа.
Ама кога ти велам дека цели села се продадоа и тоа не се 71 Македонци, туку Албанци треба да се разберете.
Ма скроз се небитни затоа ДПсНЕ доби забрана да соработува со нив, ама ако само терај си наративот.
Јас еднаш пишав порано, додека Дуи плаче дека не биле во влада пошто не биле послушници, нека си стават кандидати за пратеници низ цела МКД, ако на народот им се бендиса нивната програма, ќе добијат гласови и ете им нивна влада, албанец за премиер, наместо да бараат некој загарантирани места како лица со пречки во развој или ЛГБТ, на кој се нешто им фали. Еве ти си ја видел шансата, тука е на дофат, се надевам на наредните избори ќе има кандидати и во Струмица.За време на наредните изборни циклуси се повеќе и повеќе ќе доаѓа до израз албанското потентно фертилно становништо во мешаните средини. Границите уште повеќе ќе се померуваат.
Морталитетот вс број на родени во многу македонски општини е веќе 3:1. Во Западна Македонија веќе се сведени на статистичка грешка по некои 7-8% на годишно ниво.
За некои 15 години ќе се борите Струмица и Берово да ги сочувате. Така ми мириса работата. И сега без ромски гласови на истокот македонска партија не може да победи.
Тричко копитоно нон-стоп вреѓа се шо е Македонско, од дното на душата го мрази македонизмот и после очекува Македонците да гласаат за нив?Која шизофренија пооо!Уште со тие наративи дека сите се глупи а они се паметните. Комуњара, плава крв, господарите во Македонија против сите други.
Народот немал визија па затоа изгубиле... Бог да чува.
Абе шапшали, ваква шизофренија само до гроб ќе ве однесе, ќе си ја закопате партијата. Вакви текстови можете дома да си се лажете баш меѓу тие што се набројани, продадени души како „Зоран Иванов и Тричковски, ценетиот Џабир или интелектуалниот гигант Тито Беличанец“![]()
На овие интелектуалци пренесете им дека Сдс нема гласови бидејќи ја продаде цела држава, дека Заев на телевизија сакаше ќерка да си даде на грчки пратеник, дека Ковачевски како глуп пингвин стоеше до Али и климаше со главата „како до сега“. Поданици, лешинари, јаничари.
Сдс изгуби дека нема гласачко тело, го продадовте за власт пари и моќ на странски центри и влади (заразлика од тоа Вмро паметно игра, бар за сега со нивните). Обични граѓани не ве гласаат, не ве сакаат. Не доведовте да сме не 2ри, туку граѓани од трет ред. Не дупи цел свет, сите комшии на глава ни се качуваат бидејќи 6 години поданичка политика водевте.
Пренесете им во партија дека партијата ви губи пошто дојдовте да сте на иста линија на одбивност со партија како Дуи. Лажевте, што би рекол Латас како цигани. Жичката македонска на заев, кур се тресе у ладна вода, за 3 месеци владеење продадовте се што може да се продаде.
Затоа нема уште 20 години да се вратите, живеете во заблуда дека сите ви се криви освен вие. За ништо не зимате одговорност и сеа ќе се бламирате со текстови дека сдс биле во некаков подем. Во Кривогаштани победиле... мајко мила.
![]()
Се согласувам со Филипче - Воопшто не е лошо, напротив битна е перспективата - Expres
Се согласувам со Филипче - Воопшто не е лошо, напротив битна е перспективата Колумни - Expresexpres.mk