Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Кандидат на ЗНАМ (во исчекување)

Гласови: 0 0,0%
  • Кандидат на ВЛЕН (Башким Бакиу)

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    97
Каде тоа дуплирате?Секаде имате пад на гласови и советници.Кажи за професорот од Штип зошто е кодош и за центарот за комуникации на Левица што добиваат куп информации ама поради зголеменото лачење на женски хормони не смеат да објават ништо.Сакаш да ти кажам колку манијаци,коцкари,пропаднати бизнисмени и психопати ќе имате на листите?

Алоооо Петар Богојески милионерот со фирми во Бугарија ви е главна фаца во влада. Десна рака на Мицко, нема прес-конференција да не е во позадина.
Јас да гласам за партија каде Петар Богојески е некаков фактор, би ми било срам да пишувам по форуми и социјални мрежи. Не се ништо поарни и тие други нови директорчиња кои ги поставија ама ај да не ги редиме тука, ќе им дојде и на нив времето кога ќе цапнат малку подлабоко во медот.
Вие тука урлајте, они газат на грчките плажи со ваши пари.

Последно уредено:
Алоооо Петар Богојески милионерот со фирми во Бугарија ви е главна фаца во влада. Десна рака на Мицко, нема прес-конференција да не е во позадина.
Јас да гласам за партија каде Петар Богојески е некаков фактор, би ми било срам да пишувам по форуми и социјални мрежи. Не се ништо поарни и тие други нови директорката кои ги поставија ама ај да не ги редиме тука, ќе им дојде и на нив времето кога ќе цапнат малку подлабоко во медот.
Бране Петрушевски денеска ги финансира :sekc:

Јас да гласам за партија каде Петар Богојески е некаков фактор, би ми било срам да пишувам по форуми и социјални мрежи. Не се ништо поарни и тие други нови директорката кои ги поставија ама ај да не ги редиме тука, ќе им дојде и на нив времето кога ќе цапнат малку подлабоко во медот.

И Пандов малку лгбт ветреење на Миконос, малку комита и претседател на дпмнеовски патриотски институт. Битно стана директор на управа за извршување санкции, синот го ухлеби како советник за млади на Мицко клиентализам на макс, викајте ура

download.jpg

Златни деца имаше во Дпмне ги тргнаа на страна за вакви идиоти да ги форсираат како функционери

Се карате кој бил подобар..
дај бе искочете малце викендашки. Добри ли сте вие?
Може еден шо е у било која партија, да каже колку зима освен платата у администрација?
Колку дебело се платени поедини ме занима. Не е нормално да вреѓаш непознати бранејќи ПОЛИТИЧАР или ПАРТИЈА.

Дајте нешто сработено од левица ајде само приказни продавате.Секој знае што фали на народот и државата ама изгледа никој не е способен да го овозможи.

Дајте нешто сработено од левица ајде само приказни продавате.Секој знае што фали на народот и државата ама изгледа никој не е способен да го овозможи.
Дајте и шанса на Левица па ќе сработи.
Срам да се немало, напаѓаат партија која нема ништо со нивната анти-македонска дружба.

Замисли ваков чет да ти прати некој и тука да се карате дали е вистина или не.

Еве ви исти курац. Не ставам имиња и намерно ставив текст/емоџи пошто има болесници ќе го симнат ова и на фб ќе го шернат дека некој варал.

Скриншот од муабет помеѓу човек1/човек 2, без контакти, без ништо... и ова ви е верно демек? Па и имиња да има, Миле у контакти ќе го крстам Мијалков.

Абе дали сте нормални... што ви прават партии. Нит сум за Левица нит сум за Вмро... ама сите заедно патиме од партиски препукавања. Очи ќе си извадиме како македонци за да победат „нашите“. А ве дупат 30 години.

haha.jpg

Замисли ваков чет да ти прати некој и тука да се карате дали е вистина или не.

Еве ви исти курац. Не ставам имиња и намерно ставив текст/емоџи пошто има болесници ќе го симнат ова и на фб ќе го шернат дека некој варал.

Скриншот од муабет помеѓу човек1/човек 2, без контакти, без ништо... и ова ви е верно демек? Па и имиња да има, Миле у контакти ќе го крстам Мијалков.

Абе дали сте нормални... што ви прават партии. Нит сум за Левица нит сум за Вмро... ама сите заедно патиме од партиски препукавања. Очи ќе си извадиме како македонци за да победат „нашите“. А ве дупат 30 години.

Прегледај го приврзокот 453887

Ниеден моментален кмет нема кондиција за пентарење до трети спрат и ебење Лидии 5 саати.

Немам јас ништо со Левица ниту амбиции и желба за листите.Од локален координатор тоа што знам се тешки пациенти на листите .Кое дуплирање х2 кажуваш тоа што сте имале 7000 гласови 2016 и 2021 имавте 18000 гласови за градоначалник тоа ли е успех.Ланскиот резултат ви е таван и никогаш нема да го повторите.

Ти биди си свој пред се. Така и жените ќе те сакаат. А за Левица, не се секирај, поготово за листите. Знаеш како викал Сталин, бројките се само статистика. Денес се вакви, утре инакви.

Аоо каков бот си ти друже.
Уште Сталин и бројки збори.
Кога сме кај тие две работи, знаеш колку луѓе има убиено или умреле од глад ради него? Или лупеташ?
Ти биди си свој пред се. Така и жените ќе те сакаат. А за Левица, не се секирај, поготово за листите. Знаеш како викал Сталин, бројките се само статистика. Денес се вакви, утре инакви.

Затоа што сум фин дечко, ви давам уште една шанса да ги баталите муабетите за Сталин и да се вратите на локалните избори. Следен муабет кој нема врска со дискусијата, носи забрана за пристап до темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom