Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Кандидат на ЗНАМ (во исчекување)

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    63
Стефче нема да трча, извисен е од шеикот и со тоа е договорено мирно примопредавање на Карпош, а истото ја чека и Струмица. Тоа ќе биде дел од пазарот за раатот и комоцијата на комуњарите. Тажно во секој случај.

Кој е „шеикот„ и кој ќе биде крадоначалник во О. Карпош после подржиганакоња?...

Последно уредено:
Губите на сите фронтови :kafence:

Губи народот губи државата што е приморана да трпи политичари кои во позадина се пазарат со довчерашните „предавници“ а пред јавност демек ќе ве апсиме ќе одговарате итн. Не дека ме чуди ама нека им е со „среќа“ пазарот на Дпмне и Сдс, јас одамна викам дека во прв момент кога ќе се појави трета опција овие 2 ќе почна да си позајмуваат пратеници измеѓу себе како за уставните измени

Губи народот губи државата што е приморана да трпи политичари кои во позадина се пазарат со довчерашните „предавници“ а пред јавност демек ќе ве апсиме ќе одговарате итн. Не дека ме чуди ама нека им е со „среќа“ пазарот на Дпмне и Сдс, јас одамна викам дека во прв момент кога ќе се појави трета опција овие 2 ќе почна да си позајмуваат пратеници измеѓу себе како за уставните измени

Мислам дека Мицко не ја прави истата грешка како Грујо да и дозволи на опозицијата да се виктимизира како да е опресирана и врз тоа да ќарува поени. Него е сосема транспарентен. Судот е независен и тој одлучува кој ќе биде притворен и против кого ќе се отвара случаи. Ако имаш некоја замерка, замарај се со судиите.

Значи признаваш дека Левица не е фамозната и долго очекувана трета опција? Туку само лево маде на Зоки.

Губите на сите фронтови :kafence:

И? Почиста ќе ни биде државата или населбата? Колку време имате власт?

Една населба во Скопје нема искосена. Не зборам за булевари, пошто ќе се вадите на Данела биле.

Аеродром, Ново Лисиче и Лисиче се суви барут. Како пустина личат а Аеродром како општина е една од најголемите. За ѓубре па да не правиме муабет.

Вмро ќе победи јасно ни е на сите. Ама за кур не ве бива бе другар. Едноставно гледате само избори да добиете и во 4 години дали 10 пати ќе излезете во општината кај што сте победиле за да средите нешто. И ова не зборам за Вмро само, туку општо - во целина. Сдс исто мама еба.

Едно паркче од 30/40к еур ќе се среди, некоја улица споредна ќе се асфалтира од 80 метри, рандом некоја сијалица/улично осветлување и толку ви е цел мандат. Цела работа ви е 4/5 проекта што вредат вкупно 200/300К еур во 4 години - а ќе издувате по 5 миљона од општина. Мора тендерчето кај зетот да оди.
Ќе се изнасликате, ќе викнете тоа ботовите да ви споделуваат по Фејсбук и вие мислите работата е завршена.

Абе Тимчо глупиот цело Лисиче го имаше собрано на времето да им ветува па дури рече и „ви се колнам дека ќе го решиме проблемот“ за оној теренот што е во трговскиот, Пирин го викаа. Сеа не е ни терен, цела шума се има дигнато, треви од сите страни излагаат.

Сликиве се 2014, ќе ти сликам ако одам натака после, да видиш во 2025 на што личи. Значи веќе од после 2012 ова тотално се запоставува и до ден денес не е чепнато.

Губи Македонија со вас пошто само дебили, проста маса и напатени души се ставаат на функција. Без грам мозок, образование или искуство.

Attachments

• 1.png
    1.png
    1,2 MB · Прегледи: 16
  • 3.png
    3.png
    1,7 MB · Прегледи: 16
  • 22.png
    22.png
    1,6 MB · Прегледи: 16
Мислам дека Мицко не ја прави истата грешка како Грујо да и дозволи на опозицијата да се виктимизира како да е опресирана и врз тоа да ќарува

Самиот Дпмне последниве месеци обвинуваше дека судот не е назависен работи за други интереси, веројатно тие обвинувања пред јавност беа само притисок врз судиите да сменат страна ? Да почнат да работат за нив новите шефови (нив) а не за предходниците
Значи признаваш дека Левица не е фамозната и долго очекувана трета опција? Туку само лево маде на Зоки.

Народот ќе си каже дали ќе има или не трета опција, Левица има потенцијал дали ќе го искористи ќе видиме. Дуплирање на бројката на гласови на секој избори не за потценување, само кога ќе дојдат до момент 10-15 пратеници ќе го видиме правото лице на Дпмне/Сдс јас сум убеден дека ќе почнат да си позајмуваат пратеници за формирање на влади како за уставните измени предавство што направија

Левица е чиста изворна идеја партија, не е наменска како Знам што наредни избори ќе имаат 0 пратеници

Вмро ќе победи јасно ни е на сите. Ама за кур не ве бива бе другар. Едноставно гледате само избори да добиете и во 4 години дали 10 пати ќе излезете во општината кај што сте победиле за да средите нешто. И ова не зборам за Вмро само, туку општо - во целина. Сдс исто мама еба.
Вмро кога победува има тенденција да ја задржи власта и да ја развие државата и општината во интерес на граѓаните.

Сдс кога ќе победи, распродава се на тезга 3за100, моча што направиле вмровците и пуши кур каде ќе стигне низ европава.

Зоки прчи кур во Дубаи, син му калапи пари од компанија за струја, ќерка му посакувам да ми го наседне, легална е.
Автоматски споено мислење:

Левица е чиста изворна идеја партија, не е наменска како Знам што наредни избори ќе имаат 0 пратеници
Не биди слепо сигурен во ова.

Последно уредено:
Самиот Дпмне последниве месеци обвинуваше дека судот не е назависен работи за други интереси, веројатно тие обвинувања пред јавност беа само притисок врз судиите да сменат страна ? Да почнат да работат за нив новите шефови (нив) а не за предходниците

Народот ќе си каже дали ќе има или не трета опција, Левица има потенцијал дали ќе го искористи ќе видиме. Дуплирање на бројката на гласови на секој избори не за потценување, само кога ќе дојдат до момент 10-15 пратеници ќе го видиме правото лице на Дпмне/Сдс јас сум убеден дека ќе почнат да си позајмуваат пратеници за формирање на влади како за уставните измени предавство што направија

Епа сеа нели беше за Вмро судот? Како сега судот работел против Вмро?

Вие уште по старо функционирате. Но судот моментално не го контролира Вмро. Они може само притисок да извршат со коментари во јавност за случаи ко Кочани, онкологија и слично да не ги заташкуваат. И тоа е се.

Е сеа дали комуњарите ги имаат искорумпирано судиите? Ваљда да. Ќе треба некое време да помине тоа да се прочисти.

Е сеа дали комуњарите ги имаат искорумпирано судиите? Ваљда да. Ќе треба некое време да помине тоа да се прочисти.
Зашто комуњарите би корумпирале судии, кога судиите се поставени од комуњарите, а во претходниот мандат судии беа поставувани и од шќиповите?

Во „случајов„, кој на кого му должи „услуга„?...

Вмро кога победува има тенденција да ја задржи власта и да ја развие државата и општината во интерес на граѓаните.

Сдс кога ќе победи, распродава се на тезга 3за100, моча што направиле вмровците и пуши кур каде ќе стигне низ европава.

Зоки прчи кур во Дубаи, син му калапи пари од компанија за струја, ќерка му посакувам да ми го наседне, легална е.

Не биди слепо сигурен во ова.

Јас Сдс знам дека веќе нема да дојдат на власт, не ни сакам да дојдат. Ама бар кога веќе еве Вмро се, и тоа убедливо во сите општини, мора малце повеќе да се ангажираат. Аеродром исто како да нема градоначалник, анонимус е дечкото. Општината и сите населби во неа се катастрофални.

И сеа ако сме реални... зошто се толку лабави цела таа екипа на Заев а сите знаеме дека ја продадоа Македонија? Знаеме дека правеле и дубари, и дискутабилни договори и сигурно некои криминали.

Зошто цело Сдс што беше на власт тие години додека се цепкаше Македонија, уште е слободно и уште си тера бизниси?
Па на Венко му се запали болница.... сигурен сум дека има барем простор за нова истрага. За орките да не ни почнувам, нив ни Господ не ги чепка.

Ама џабе ќе веземе, нас друг не контролира, не ние сме држава глумиме само. Ќе се маваме во гради дека Вмро ќе победат а сите од време на Сдс што ја испокрадоа и заглавија Македонија си се слободни и ги заболе ташак.
Така функционираме, се плука само додека не се земе власт и после во круг истото.

Дента кога таа власт што ќе дојде т.е што ќе победи на избори па ќе затвори се од прв до последен на 10/15/20 години, се што предходните заебале, тогаш ќе пркнеме. И европа ќе не засака и како народ ќе просперираме.

Јас Сдс знам дека веќе нема да дојдат на власт, не ни сакам да дојдат. Ама бар кога веќе еве Вмро се, и тоа убедливо во сите општини, мора малце повеќе да се ангажираат. Аеродром исто како да нема градоначалник, анонимус е дечкото. Општината и сите населби во неа се катастрофални.

И сеа ако сме реални... зошто се толку лабави цела таа екипа на Заев а сите знаеме дека ја продадоа Македонија? Знаеме дека правеле и дубари, и дискутабилни договори и сигурно некои криминали.

Зошто цело Сдс што беше на власт тие години додека се цепкаше Македонија, уште е слободно и уште си тера бизниси?
Па на Венко му се запали болница.... сигурен сум дека има барем простор за нова истрага. За орките да не ни почнувам, нив ни Господ не ги чепка.

Ама џабе ќе веземе, нас друг не контролира, не ние сме држава глумиме само. Ќе се маваме во гради дека Вмро ќе победат а сите од време на Сдс што ја испокрадоа и заглавија Македонија си се слободни и ги заболе ташак.
Така функционираме, се плука само додека не се земе власт и после во круг истото.

Дента кога таа власт што ќе дојде т.е што ќе победи на избори па ќе затвори се од прв до последен на 10/15/20 години, се што предходните заебале, тогаш ќе пркнеме. И европа ќе не засака и како народ ќе просперираме.
Братми извини не го прочитав твоето мислење, но во следна прилика ќе ти реплицирам ако не сум баниран.

Зоќе из Муртино беше “инсталиран„ од „чадорот“ за да ги потпише капитулантските договори со јужните ни цигани и источните ни азијати, затоа што „чадорот„ знае/ше дека Зоќе е барем 2 пати аболиран и дека за тие аболиции Зоќе „должи контра-услуга„...како секој добар политичар, нели, кој е следен и чии криминални дејанија се документирани од „чадорот„.

Ниту Зоќета нити Венкота некој ќе ги „пипне„, оти има кој да им ја штити „позадината„.

ДПНЕ ќе победи затоа што „...кај нема други, тие се први...„.

Последно уредено:
Епа сеа нели беше за Вмро судот? Како сега судот работел против Вмро?

Вие уште по старо функционирате. Но судот моментално не го контролира Вмро. Они може само притисок да извршат со коментари во јавност за случаи ко Кочани, онкологија и слично да не ги заташкуваат. И тоа е се.

Судот како и сите други институции се окупирани од главните политички партии, тука пред се ги ставам Дпмне Сдс и Дуи
Дпмне не го контролирал судот ? Да не мислиш дека магично исчезнаа судиите од тефтерчето на Мијалков

Вас ви е поголем проблем што немате апсолутна контрола таму, а не дека сакате стварно да биде независен

Може да го средиме хоророт со ѓубрето, депониите, Вардариште, загадувањето, сувите тревници, хаосот во сообраќајот, јавниот превоз?
лол.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom