[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]здр[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]zdr[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ја издупи ли тања?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]aha[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]2 pati[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]да?[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]денес?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ne ednas dva pati[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]da pred pola sat[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]денес ја дупеше тања двапати?[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ако не успееш ќе ме фати Балканецот[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]нема да го дозволам тоа[/FONT]
[FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]od na forum si?[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]еднаш Господ ме спаси [/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]????[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]alo[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]od na forum si>?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]siberlady[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]????[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ама мислам дека нема да има втора шанса[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]za so?[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]Јас жива кај Балканецот нема да одам[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]aha[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]dobro[/FONT]
[FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]se ebase so nego [/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]kazi sega[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ме силуваше[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]balkanecot ?[/FONT]
[FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]e pa ko si dozvolila[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]нема да се омажам за Балканецот[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]i so da pram ja[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ak sakas[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]mazi se[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ak ne[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]so mi e mene gajle[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]порадо ќе умрам, ме разбираш ли?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT]
[FONT="]e pa vaka da ti kazam[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]31 god[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]a nemas najdeno vistinska lubov[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]tesko tebe[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]гого вистинска или невистинска љубов сакам да се омажам за Тебе[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]брак од омраза[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]so mene?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ne me ni znaes[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]па не очекувам од Сопругот да биде совршен[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]i ne mi kaza sega[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]siberladi si ti[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]???[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ја дупеше ли тања[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]da[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ti kazav[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]нели ме сакаш Мене[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]a ti ne mi kaza[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]koja si[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ако ме сакаш Мене како тогаш ја дупеше тања[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ja dupev ama mislev na tebe[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ако ја издупиш тања ќе умрам[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ja dupam[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]jaka e kako da ne ja dupam[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]епа ќе умрам[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]e pa umri[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ќе умрам[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ajde so cekas[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]siberlady[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT]
[FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]i ne mi priznavas[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]deka si taa[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]zosto taka[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ако ја дупеше тања ќе умрам нема да одам жива кај Балканецот[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]оти ти ќе паднеш[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ќе падне[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ќе паднеш како трула вишња[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]како гнила цреша[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]и Мене ќе ме добие првиот кој ќе наиде[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]pa ja dupev[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]i so [/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]а Јас знам кој ќе биде тоа[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]sega ke se ubies[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]секако ќе се убијам[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]спиеш ли со Сопругата?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]da[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ме изневеруваш?[/FONT]
[FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]da[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ќе паднеш[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]kako da ne[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]мислам дека нема да се извлечеш со дупење[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ќе паднеш како скапана круша[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]nema[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]da padnam[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ti ke padnes[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]јас не се дупам[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]se dupis[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]не гоголино мој најсакан[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]чесна сум[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ne si me mamis[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]не сум толку глупа[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ако се дупиш ќе го изгубиш својот Статус[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]своите позиции сето она што со години се мачеше да го стекниш[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]се ќе ти падне во вода[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]леле колку се плашам дека нема да успееш гогого[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA just sent you a Nudge![/FONT]
[FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]vo sto nema da uspeam[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]кај Мене[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]кај Мене гого да ме имаш да ме земеш да ми бидеш Газда[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]Господар [/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]sneze[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]dobra si[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]добра сум[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]tolku li bese tesko da mi go kazes imeto???[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]morase da baram po lugevo kako se vikas[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]леле колку се плашам гого[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]да не ја заебиш работата со извинение[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]оти ако нешто се слу[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]оти ако нешто се случи недај боже Јас не знам кој ќе го искупи ова нашето[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]упс извини[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]да не те вреѓам[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]sneze[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]nemoj vaka[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ќе бидеш ли добро момче гого?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ke bidam[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]samo ako mi kazes dali me sakas[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]нема да направиш ништо глупо?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ne nema[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]samo kazi mi[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]да[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]so da[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]те сакам[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]sneze znaes sto[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]што[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]i jas te sakam[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ne ja sakam na tanja[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]samo za zanimacija mi e[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]немој да ме разочараш[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]zosto???[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]оти друга жена е тешко искушение за секоја врска[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]ama jas ne ja sakam na tanja[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]Таа ќе те искористи Ти ќе паднеш а Јас ќе умрам од мака[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]nema da padnam jas nikogas[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ќе паднеш ако се дупиш[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]немој да ја потценуваш курвата[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]што ако освен со Тебе се дупи и со Никола Груевски[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]kako sto si ti?[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]за Тања ти пишувам[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]pa neli i ti bese kurva[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]откај знаеш што прави[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]mi barase pari za da te vidam[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]да не ја пасеш [/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]pa neli i ti si kurva[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]па не сум мажена за Тебе?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]taka mi rece[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]da ne si mazena a me baras za maz samo za omraza[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]taka[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]?[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ако не сум мажена за Тебе а водам љубов со Тебе тогаш сум курва гого[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]затоа ти побарав пари како секоја курва на овој свет[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]оти не сум мажена[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]а не оти не те сакам[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]sega ne me sakas a ?[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]jas sakam da te vidam[/FONT] [FONT="]G e G o says:[/FONT] [FONT="]a ti pari mi baras[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]те сакам ама не сум мажена за Тебе гого[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]пари ти побарав не за да се видиме туку за да водиме љубов[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]може да се видиме бесплатно кога и да го посакаш тоа[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] FREE [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]ти пишував за Тања[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]да не ја потценуваш курвата[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]оти тања е човек како и Ти[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]и да ја убиеш ќе скапеш во затвор[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]а во некои држави од светото можеш и смртна да добиеш[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]да не даде Господ[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]и како што можеш Ти да ја победиш Тања[/FONT] [FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT] [FONT="]така и Тања може да те победи Тебе[/FONT]
[FONT="]G e G o says:[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]sakam da te vidam sega[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] во битола ли си?
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] или I drove all night
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="]
[/FONT]to get to you[FONT="]
[/FONT][FONT="]G e G o says:[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]da vo bitola sum[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] гого не знам дали си во Битола
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] можеби си можеби не си
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] ама сатот е еден и дваесет и осум
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] и веќе мина времето за пријателски средби
[/FONT][FONT="]pa ajde utre da se najdeme[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] што правиш?
[/FONT][FONT="]ke zemam soba vo epinal[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]dojdi tamo[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]znaes kade e ?[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] нели имаш стан во битола
[/FONT][FONT="]da ama ne mozeme tamo[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] оти?
[/FONT][FONT="]oti ima komsi tamo i ke i kazat na tanja a sakam da sme sami[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] добро ти со тања одиш или со Мене
[/FONT][FONT="]seuste sum vo dilema[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] во трилема
[/FONT][FONT="]kazi mi sega sakas da se vidime utre ili ne sakas[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] да ама гого не смеам да одам во хотелска соба со Тебе
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] оти еднаш го папав
[/FONT][FONT="]pa ke zemam soba i ti samo ke dojdes tamo[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] ајде води ме на овошна салата како што ми вети пред многу години гого
[/FONT][FONT="]pa ke naracame tamo ovosna salata[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]vo krevet ke ja jademe[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] не смеам по соби и станови
[/FONT][FONT="]a kako togas sakase da odime vo mojot stan[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]?[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] имам лошо досие
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] ме силуваа
[/FONT][FONT="]koj?[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] Боро Стојановски
[/FONT][FONT="]Balkanecot te siluvase[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]operi si se ![/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] што?
[/FONT][FONT="]operi si se ! [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] што значи тоа
[/FONT][FONT="]kako uspea toj da te siluva ?[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]otepaj se[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] маџарот гого
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] му кажав дека ми се ложат прчовите
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] му реков се плашам да не ме силува некој
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] ми рече никој нема да те силува
[/FONT][FONT="]i sto se sluci ?[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] па знаеш што прават момчињата овде
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] глумат кул
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] којзнае колку се изненади МИМОЗАТА кога и соопштив дека Балканецот ме силуваше
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] веројатно не веруваше дека Тој човек нема да ме погледне
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] веројатно не веруваше дека Балканецот ќе ме погледне
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] разбра ли гоголино?
[/FONT][FONT="]jas nema da te siluvam ke te ljubam kako sto ja ljubam na tanja[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]duri i podobro[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] демек Јас ќе сум го силувала
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] оти метросексуалец
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] подобро се облекува од Мене
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] а јас која
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] никја
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] никоја
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] Пепелашка
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] не сум била негова лига
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] се сомневам дека не сум
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] оти дедо ми тргуваше во старата чаршија кога Балканецот беше во на татко му мадињата
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA just sent you a Nudge![/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]ama ne e toa bitno kako se oblekuvas i kakov bil dedo mu od balkanecot bitno e toa dali ti sakas da se vidime[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] но не можам да дојдам во хотелот
[/FONT][FONT="]pa kazi kade sakas da se najdeme[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] смееш ли со Мене на јавно место?
[/FONT][FONT="]ne ne smeam[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]ke me vidat i ke i kazat na tanja[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] е па ако не смееш да одложиме за подобри времиња?
[/FONT][FONT="]a zosto ne sakas da odime vo hotelska soba i da jademe ovosna salata ???[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] имам скандал гого
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] не смеам да шетам по хотелски соби оти ќе испадне дека сум како тања
[/FONT][FONT="]pa sega negiras deka si kurva [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]nema da si kurva ako ednas si so mene[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] ама Ти ми предлагаш секс?
[/FONT][FONT="]da[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]sakas[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]RUSOKOSA says:[/FONT][FONT="] подготвен си да платиш тринаесет илјади?[/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:
[/FONT][FONT="]здр RUSOKOSA just sent you a Nudge! G e G o says: здр G e G o says: како си :? RUSOKOSA says: фантазирам G e G o says: за што ? RUSOKOSA says: за се G e G o says: е шо ти текнало така ? G e G o says: за се ? RUSOKOSA says: имаш ли дедо Иван а G e G o says: не RUSOKOSA says: е будала ли сум G e G o says: имам дедо и не се викат иван RUSOKOSA says: во битола? G e G o says: а за то будала сумјам малце G e G o says: не е во битола G e G o says: во струга е RUSOKOSA says: имаш ли дедо во Битола? RUSOKOSA says: имаше ли G e G o says: не сум битолчанец ! G e G o says: на кој јазик да ти објаснам RUSOKOSA says: не реков дека си битолчанец RUSOKOSA says: ама не се вика иван RUSOKOSA says: а RUSOKOSA says: стари работи се тоа G e G o says: не ма кој иван G e G o says: од каде пак иван ? RUSOKOSA says: како се вика? RUSOKOSA says: како се викаше RUSOKOSA says: бог да го прости? G e G o says: како мене драгољуб и уште е жив RUSOKOSA says: битолчанецо? G e G o says: не ма G e G o says: струга RUSOKOSA says: о овој во битола го отпиша а RUSOKOSA says: нека му е лесна земјата RUSOKOSA says: ке одиме на парастос на илинден G e G o says: каде ? RUSOKOSA says: колку колачиња честат на парастос G e G o says: шо е то парастос ? RUSOKOSA says: ред
RUSOKOSA says: и пченица ќе има со ванила G e G o says: каде мори ? G e G o says: кај е то ? RUSOKOSA says: во битола RUSOKOSA says: немаш ли роднини во битола G e G o says: немам G e G o says: имам другари од тамо RUSOKOSA says: е кај ќе одиш на илинден RUSOKOSA says: не ме држи за јазик гого сега оти не сум Јас ванѓа G e G o says: нигде ќе си седам дома RUSOKOSA says: те уплашив? G e G o says: не RUSOKOSA says: жив ли е? G e G o says: кој ? RUSOKOSA says: дедо Ти G e G o says: да RUSOKOSA says: иван ли се вика? G e G o says: оооооооооо тате !!!! G e G o says: не драгољуб G e G o says: ти кажав RUSOKOSA says: починат е? G e G o says: не мори скраја далеку RUSOKOSA says: море гого оти вака ми правиш G e G o says: како ? RUSOKOSA says: па сум му претскажала смрт на дедо Ти Иван RUSOKOSA says: нели три години ќе му правите? G e G o says: еј аман како да ти објаснам за да сватиш дека немам дедо што се викат иван !!! RUSOKOSA says: е како се вика RUSOKOSA says: одамна беше гого
[FONT="]G e G o says:
[/FONT][FONT="]НЕМАМ ДЕДО ПО ИМЕ ИВАН RUSOKOSA says: тогаш не гледав толку G e G o says: свати??? RUSOKOSA says: како се вика дедо ти во битола G e G o says: немам дедо во битола G e G o says: во струга имам RUSOKOSA says: почина? G e G o says: Ај почина G e G o says: задоволна G e G o says: ??? RUSOKOSA says: на илинден ќе му правите парастос? G e G o says: амори ти си ептем мрдната G e G o says: се приметвиш G e G o says: ??? RUSOKOSA says: мрдната ли сум G e G o says: прво сумјав ама сега сум дефинитивно сигурен G e G o says: ЛУДА СИ G e G o says: !!! RUSOKOSA says: жив ли е дедо Ти RUSOKOSA says: жив ли е дедото G e G o says: Да G e G o says: жив и здрав си е RUSOKOSA says: оти лажиш? RUSOKOSA says: кај свети петар G e G o says:
RUSOKOSA says: е што умре пред една година G e G o says: умре ај нека е по твое лесна му земја RUSOKOSA says: бог да го прости G e G o says: и тебе исто RUSOKOSA says: оти? G e G o says: зш си FREAK RUSOKOSA says: е оти сум фрик небаре немаш стан во солун G e G o says: Не имам брачеди во солун RUSOKOSA says: имаш и стан G e G o says: не ти кажвам RUSOKOSA says: ми кажа сношти на телефон G e G o says: и да имам моја работа G e G o says: кога ? G e G o says: сношти G e G o says: шо ти е ? RUSOKOSA says: нели се јави G e G o says: да ма ко спиеше G e G o says: тогаш G e G o says: ти текна G e G o says: ?? RUSOKOSA says: кој спиеше бе петнаесет минути ти зборував за гаќичките на телефон RUSOKOSA says: заборави на вибраторот? G e G o says: а да ми кажвеше дека цела недела не ги имаш сменато RUSOKOSA says: ќе ти го напикам во газот уште еднаш ако ми го спомнеш G e G o says: сега ми текна RUSOKOSA says: ги сменив RUSOKOSA says: ти текна? RUSOKOSA says: олапен неден RUSOKOSA says: се туширав вчера RUSOKOSA says: и пред малку си ги сменив гаќичките RUSOKOSA says: цели беа измочани G e G o says: шо се мочаш ко ќе спиеш ? RUSOKOSA says: не G e G o says: е па зашто измочани ?
RUSOKOSA says: не се бришам со тоалетна хартија G e G o says: па имаш вода во чешма ако не пак RUSOKOSA says: ех како шиптарка G e G o says: и бетар RUSOKOSA says: не се одмивам Јас G e G o says: треба да знаеш RUSOKOSA says: оти? G e G o says: па оти шеташ со измочани гајки G e G o says: па уште оти прашуваш RUSOKOSA says: па се туширам G e G o says: ама треба да се тушираш после секое мочање RUSOKOSA says: гого кога ќе ме земеш кај Тебе ќе се туширам после секое мочање G e G o says: важи кога да дојдам битола да те земам RUSOKOSA says: епа не доаѓаш на парастос кај дедо Ти?
[FONT="]RUSOKOSA says:
[/FONT][FONT="]кој те варал бе со балканецот G e G o says: ти RUSOKOSA says: оти? G e G o says: оти ти така ми рече RUSOKOSA says: оти: G e G o says: дека те силовал RUSOKOSA says: ме силуваше гого G e G o says: е гледаш дека ме изневеруваш RUSOKOSA says: ама Јас не му дадов на Балкан гого RUSOKOSA says: ме силуваше G e G o says: па шо не го пријави в полиција ? RUSOKOSA says: не ми го кладе G e G o says:
G e G o says: е како те силуваше ? G e G o says: ако не ти го кладе ? RUSOKOSA says: ми легна меѓу цицки G e G o says: ааааааааааааааа G e G o says: и то е силување ? RUSOKOSA says: ме тепаше RUSOKOSA says: мислиш дека доброволно му дадов? RUSOKOSA says: Јас му бев учителка RUSOKOSA says: со сила ме зеде гого G e G o says: шо го учеше ? RUSOKOSA says: компјутер G e G o says: ама џабе научил на цицки да ти лежи G e G o says: ама учителка си ... RUSOKOSA says: влав е G e G o says: знам не ти даде пари G e G o says: е то е ко си проста RUSOKOSA says: оти? G e G o says: оти не си му зела пари за лежењето на цицки G e G o says: е зато RUSOKOSA says: не даде G e G o says: оти ? RUSOKOSA says: влав G e G o says: е то е да си немаш работа со власи ! RUSOKOSA says: не знаев дека е влав G e G o says: а барем за то шо го учеше на компјутер му зема пари ? RUSOKOSA says: да RUSOKOSA says: двеста евра G e G o says: е па шо се жалиш ! RUSOKOSA says: Јас сакав да се вработам кај Балканецот гого RUSOKOSA says: затоа излегов со Него G e G o says: е па типот те заебал G e G o says: преболи го RUSOKOSA says: Тој Мене ќе ме преболи ли G e G o says: мислиш дека не те имат досега преболено ? G e G o says: те отерал у пичку матер и уште прашвиш RUSOKOSA says: ако ме преболил гого оти не доаѓа на часови да го положи испитот? G e G o says: не знам G e G o says: прашај го RUSOKOSA says: не ми зборува да го прашам RUSOKOSA says: кога ќе се јавам ме пцуе небаре му ја отепав Мајка му RUSOKOSA says: му пратив 1000 СМСа RUSOKOSA says: Тој Мене само еден и излага дека од жена му е G e G o says: е па не те фермат ни 2 посто G e G o says: шо се замараш со него RUSOKOSA says: ненормален е RUSOKOSA says: манијак RUSOKOSA says: се заљуби во Мене и страшно патеше RUSOKOSA says: и потоа ме шутна за да покаже дека е здрав RUSOKOSA says: во душата верувам дека уште ме сака како првиот ден G e G o says: грешка си G e G o says: по толку пораки и џабе G e G o says: не те САКАТ RUSOKOSA says: Ти ме сакаш ли? G e G o says: како да те сакам ко не знам ни која си ни како изгледаш RUSOKOSA says: нема да се логирам десет дена и кога ќе дојдам никој нема да ме познава G e G o says: каде нема да се логираш ? RUSOKOSA says: на мсн G e G o says: аха G e G o says: убо де RUSOKOSA says: убајни не сум го видела година дена G e G o says: и шо да прам ја ? RUSOKOSA says: па кога нејќе Боро... RUSOKOSA says: кога ме нејќе Боро RUSOKOSA says: [/FONT][FONT="]...
[/FONT][FONT="]G e G o says:
[/FONT][FONT="]шо нејќе боро ? You have just sent a Nudge!
[FONT="]RUSOKOSA says:
[/FONT][FONT="]Мене G e G o says: па нормално не те има видено G e G o says: како да те сака G e G o says: ??? RUSOKOSA says: е како не ме видел петнаесет дена седев до Него на компјутер RUSOKOSA says: за малку во скут што не му седнав G e G o says: а демек не му имаш седнато G e G o says: изгорена си за секс RUSOKOSA says: му седнав G e G o says: е па шо ме мамиш RUSOKOSA says: оти? G e G o says: дека не си му седнала в скут G e G o says: ме мамиш RUSOKOSA says: не те мамам G e G o says: еј оди легни си !! G e G o says: ти си ептем забегана RUSOKOSA says: оти? G e G o says: оти не знајш шо зборвиш[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]RUSOKOSA says:
[/FONT][FONT="]ме силуваше G e G o says: да бе ти легнал на цицки и те силувал G e G o says: како да не G e G o says: нели не ти пикнал G e G o says: то не е силување RUSOKOSA says: ме фати за цицки G e G o says: а ти го фати за кур RUSOKOSA says: легнав на кревет ми ја отвори јакната и ме фати за цицките голи RUSOKOSA says: несакајќи G e G o says: аааааааааа G e G o says: и со бидна после RUSOKOSA says: си ги кршев прстињата во нервно оти ќе сум го фатела Балкан за кур после шест години G e G o says: е браво G e G o says: викаш те силувал а за кур го фаќаш G e G o says: цццццц RUSOKOSA says: влав RUSOKOSA says: многу ме присилуваше да му го подржам RUSOKOSA says: ме тепаше ме влечеше за коса
[/FONT][FONT="]G e G o says:
[/FONT][FONT="]и ти давасе отпор или узивасе во то You have just sent a Nudge! RUSOKOSA says: и уживав и давав отпор G e G o says: ама бидна несто или џабе се мацесе типот RUSOKOSA says: ми легна меѓу цицки G e G o says: само толку RUSOKOSA says: само толку G e G o says: е па нисто тогас тој бил некој глуп RUSOKOSA says: оти? G e G o says: оти толку многу се мацел за да ти легнит мегу цицки RUSOKOSA says: манијак G e G o says: кој е манијак RUSOKOSA says: Боро Стојановски RUSOKOSA says: го знаеш ли? G e G o says: не бе од кај да го знам RUSOKOSA says: од Либералната Партија RUSOKOSA says: а брат ми го знаеш ли гого? RUSOKOSA says: знаеш ли што видов? RUSOKOSA says: да те насмеам G e G o says: со RUSOKOSA says: дека си се пернал на Брат ми RUSOKOSA says: на забава во Скопје G e G o says: даааааа и многу е јак брати RUSOKOSA says: седел човекот во сепаре и ти си му дошол и си го бапнал по плеќи колку што можеш RUSOKOSA says: а Мирче ти рекол абе ти педер да не си G e G o says: и ја му реков дааааааааааааааа G e G o says: ама го заебаф G e G o says: зс педер не се станвит од еднас RUSOKOSA says: се налути ли гого? G e G o says: кази како ги заебаф G e G o says:
RUSOKOSA says: дека Брат ми пиел од Твојата чаша? G e G o says: немат врска то се десавасе во виетнам не во скопје RUSOKOSA says: оти го удри? G e G o says: абе таков сум ја не трпам многу заебанции RUSOKOSA says: да не ти заличи на Мене
Play "Pig" G e G o says: ваков бесе ти ваква си RUSOKOSA says: ти поарен G e G o says:
RUSOKOSA says: и си го прашал како се вика? RUSOKOSA says: ти го кажал името и Ти текнало дека е Брат ми G e G o says: не бе тој ме препозна мене и му текна дека се допизвам со сестраму RUSOKOSA says: е откај знаеш тогаш дека токму Тој е Брат ми G e G o says: ми лицесе на тебе G e G o says: кур RUSOKOSA says: тоа било на дента кога се сретнавме во Битола? RUSOKOSA says: истата ноќ? RUSOKOSA says: и го носеше истиот темнокафеав костум? G e G o says: после три четири вецери RUSOKOSA says: се лутиш ли гого? G e G o says: ама дај уклучија камерата RUSOKOSA says: да не ме убиеш G e G o says: а инаце работам платен убица и стубирам на диф G e G o says: ама само за големи пари RUSOKOSA says: го бендиса докторот а G e G o says: зато уклучија камерата а после и ја ке ја уклуцам RUSOKOSA says: ај не тупи G e G o says: туп туп туп туп G e G o says: мотам малце да ја тупам RUSOKOSA says: видовита сум гого G e G o says: а понекогас и да дупам RUSOKOSA says: вистина ли беше ова што го напишав? RUSOKOSA says: да не си мислиш Брат ми дека ме лажеше G e G o says: не ми вервис мене G e G o says: како сакас RUSOKOSA says: мислам дека било така G e G o says: нннннннннееееееееееееее немат врска RUSOKOSA says: не го бапна ли Брат ми по плеќи а RUSOKOSA says: гоголино RUSOKOSA says: видовит сум гоголино RUSOKOSA says: што мислиш откај знам дека имаш стан во солун? G e G o says: со ти е ова гоголино RUSOKOSA says: не ми кажа Тања сонце RUSOKOSA says: ниту за бмв то со петролеј боја G e G o says: е па од кај знај кој сум ? RUSOKOSA says: е па видовита сум G e G o says: ако не ти казала тања RUSOKOSA says: не ми кажа Тања жими Тебе G e G o says: тогас ти имат казано сања RUSOKOSA says: нема сања RUSOKOSA says: да не ме убиеш гого? RUSOKOSA says: ќе ме убиеш ли? G e G o says: не јас плавуси не чепкам G e G o says: немој да се пласис RUSOKOSA says: дека Ти покажав оти имам моќ RUSOKOSA says: вештерка сум гоголино G e G o says: леле ама се испласив чекај да го запалам светлово RUSOKOSA says: оти?
[/FONT]RUSOKOSA says: да не ме предадеш на инквизицијата G e G o says: не јас сум вампир RUSOKOSA says: вампир ли си? RUSOKOSA says: сакаш да Ти дадам да пиеш малку крв? G e G o says: да ама неој да казвис никому RUSOKOSA says: не само Тбе RUSOKOSA says: Тебе G e G o says: сакас и тебе да те напрам вампирка RUSOKOSA says: не G e G o says: поубо ти е да си вестерка RUSOKOSA says: да RUSOKOSA says: гогогогогогогогоггогогогогогогогогго G e G o says: епа добро ама ќе видис ко ке ти ја испијам крфта некоја вечер RUSOKOSA says: ќе ми ја пиеш крвта? G e G o says: да RUSOKOSA says: може малку RUSOKOSA says: ми се јаде
G e G o says: да не те мислам RUSOKOSA says: ќе сме се виделе на втори RUSOKOSA says: а не на трети RUSOKOSA says: веруваш Ти во ова? RUSOKOSA says: втори август G e G o says: не RUSOKOSA says: оти? G e G o says: оти нема да дојдам RUSOKOSA says: а ќе дојдеш ли во Битола на Илинден? G e G o says: не G e G o says: шо барам G e G o says: до тамо ? RUSOKOSA says: е па нели дедо Ти ќе има парастос G e G o says: Еј ало немам дедо во битола G e G o says: уште не ти е јасно ? RUSOKOSA says: е па добро гого будала ли сум Јас? G e G o says: да RUSOKOSA says: оти? G e G o says: оти не ме разбираш RUSOKOSA says: не? G e G o says: ај на кој јазик да ти објаснам дека немам дедо во битола G e G o says: ??? RUSOKOSA says: е што е стрико ли е на дедо Ти RUSOKOSA says: роднина G e G o says: кој ? G e G o says: кој дедо кој стрико го бараш ? G e G o says: имам стрико во скопје RUSOKOSA says: Иван G e G o says: кој е сега тој ? RUSOKOSA says: Ајван G e G o says: не го знам кој е ! RUSOKOSA says: тогаш што бараш во битола на илинден G e G o says: па ти кажав дека не идам во битола RUSOKOSA says: добро G e G o says: еј гледаш фудбал / RUSOKOSA says: не G e G o says: е шо гледаш ? RUSOKOSA says: музички спотови G e G o says: шо музика слушаш ? RUSOKOSA says: гледав БАЛКАНИКА ама ми е страв RUSOKOSA says: дека БАЛКАН RUSOKOSA says: ќе ме силувал RUSOKOSA just sent you a Nudge! RUSOKOSA says:
G e G o says: ало те прашав шо музика слушаш шо ми го мешаш балкан сега RUSOKOSA says: забавна G e G o says: е така G e G o says: малце нормален муабет да се напрајт со тебе RUSOKOSA says: имам 2000 караоке песни G e G o says: охохохо G e G o says: машала нека ти се множат G e G o says: и шо има ново ? RUSOKOSA says: нема ли да дојдеш во Битола на Илинден? G e G o says: НЕ G e G o says: на работа ќе сум RUSOKOSA says: зарем G e G o says: да G e G o says: а и да не сум на работа шо барам до битола ? RUSOKOSA says: на парастос G e G o says: офлеле пак за дедо ми ! G e G o says: НЕМАМ ДЕДО ВО БИТОЛА RUSOKOSA says: е па немаш уште кога умре G e G o says: немам ни жив ни умрен дедо во битола RUSOKOSA says: е шо имаш, баба? G e G o says: немам ни баба ни вујко ни стрико ни брачед ништо немам во битола RUSOKOSA says: немаш ни баба ни дедо во Битола? G e G o says: да RUSOKOSA says: е тогаш што бараш на илинден? G e G o says: не идам за илинден во битола G e G o says: 5 пати ти кажав RUSOKOSA says: нема ли да дојдеш ќе се лутат Твоите G e G o says: нема да ми се лутат RUSOKOSA says: ќе се лутат ако не дојдеш RUSOKOSA just sent you a Nudge!
RUSOKOSA says: јадев G e G o says: шо јадеше ? RUSOKOSA says: пилешко месо и сирење RUSOKOSA says: и домат G e G o says: наздравје G e G o says: да ти е RUSOKOSA says: фала G e G o says: ај дојди ти струга RUSOKOSA says: дојди Ти во битола G e G o says: не можам нема каде да спијам а за хотел немам пари RUSOKOSA says: немаш ли стан во гроздот? G e G o says: немам го продадов RUSOKOSA says: кога беше последен пат во Битола? G e G o says: одамна G e G o says: пред едно 3 4 години RUSOKOSA says: и шо праеше во Битола G e G o says: бев на концерт RUSOKOSA says:
G e G o says: аха G e G o says: и супер беше RUSOKOSA says: а дуќанот во Пелагонка 2? G e G o says: кој дуќен жити мајка G e G o says: хехехехехе G e G o says: немам ни камен во битола ти за дуќан ми прајш муабет RUSOKOSA says: па не оној во кој се запознавме G e G o says: не те знам ја тебе G e G o says: кога сме се запознале ? RUSOKOSA says: и јас не те знам тебе па што G e G o says: па што викаш дека сме се запознале ? RUSOKOSA says: оти да не не се запознавме RUSOKOSA says: абе ќе пишиш или не? RUSOKOSA just sent you a Nudge! RUSOKOSA says: ќе пишиш? RUSOKOSA says: или не пишиш RUSOKOSA says: гого? RUSOKOSA says: ќе пишиш или не пишуваш G e G o says: ќе пишам G e G o says: сакаш да се запознаеме ? RUSOKOSA says: море Јас одлично те запознав Тебе G e G o says: Ццццццц G e G o says: ајде кој сум јас G e G o says: ??? RUSOKOSA says: [FONT="]macedonia[/FONT][FONT="] online
[/FONT]G e G o says: ??? G e G o says: не те разбирам RUSOKOSA says: не ме разбра најдобро ни на 26 октомври 1999 G e G o says: е шо бидна на тој датум G e G o says: дан се запознавме ? G e G o says: хехехе RUSOKOSA says: Ти дојдов на дуќан RUSOKOSA says: купив ИНТЕРНЕТ G e G o says: не бе ... G e G o says: ја чорапи продавам G e G o says: не интернет RUSOKOSA says: видов Јас дека чорапо продаваш G e G o says: па како интернет си купила? RUSOKOSA says: дека си педер G e G o says: зш? G e G o says: педер RUSOKOSA says: ми викаше G e G o says: тебе ти викав педер ? G e G o says: ммммммм G e G o says: могуче е G e G o says: не знам RUSOKOSA says: не Јас ти кажав дека сум лезбејка
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.