Ги купив звучнициве во август оваа година од СЕТ, и супер се или беа не знам..и сега проблемот е што вуферот ми е некако по слаб..по слабо ми ги свири басовите, ко да нема моќност и јачина, значи не е голема разлика од коа ги купив ама пак минимална ја осеќам зашто секој ден слушам музика на нив, е сега да ми кажете што би можело да биде проблем..имам стар PC матичната е Аsrock P4VT8 матичнава има проблематичен кодек,a кога ги купив левиот звучник не свиреше и ги вратив таму ги пробаа,свиреше,и испадна дека требало драјверите да ги преинсталирам,сега го пробав и тоа неколку пати ама исто,и имам приметено дека сијаличката послабо ми свети на power button и коа ќе укл слушалки неможам да попуштам од контролорот,а порано можеше..и сега да чујам што би можело да биде и дали ако е рикнато појачалото ми следи замена на за нови звучници? звучниците се користени најнормално дома,далеку од влага..струјата е добра, вуферот е под биро далеку од топло, вода...не ми се иде у СЕТ сервисон зашо знам што ме чека,а колку мучно сум ги собирал тие 2 000 само ако играат к*р со мене ќе ги дигнам у ваздух