Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ако имате некој у Америка, порачувајте од ШОПот на негова адреса, во договор да ви ѓи праќа на ваша адреса. Инаку ништо нема да биде со поените. Секогаш ќе не лажат, како што гледате.

абе да им ебам педерите, порачав на америчка адреа, и ми ги одбија прозводите, и не ми ги вратија поените, нешто демек сум правел измами :@

абе да им ебам педерите, порачав на америчка адреа, и ми ги одбија прозводите, и не ми ги вратија поените, нешто демек сум правел измами :@
првиот ми го одбија и мене, ама друѓите два стигнале на нивна адреса.

Има акција ан локерз, можеш секое виде да го гледаш по 5 пати и да ти дава секој пат поени. Што се ќе направат само за да привлечат внимание. А видовме што се случи на ридимот.

Братче тие не привлекуваат внимание туку 5 пати да го гледаш ти видеото со секое гледање си земаат пари од реклами...

Па тоа сакам да кажам. Directing trafic to the site to earn from advertise, marketing affiliate...

Може некој да ми каже како дознавате коа може да се купува со поените ?

Што значи тоа You have to have U.S mailing addres ?
Адресата кај шо треба да ми пратат нешто да ми биде американска ?

Moze li nekoj da mi dade se toa sto treba za od shop da ispratam na americka adresa. Ke go ispratam na adresa na toj sto ke mi dade, i neka si go
zadri poklonot. Mene mi treba samo za vlezam vo prebrojuvaneto.

Moze li nekoj da mi dade se toa sto treba za od shop da ispratam na americka adresa. Ke go ispratam na adresa na toj sto ke mi dade, i neka si go
zadri poklonot. Mene mi treba samo za vlezam vo prebrojuvaneto.

затоа треба пари да потрошеш :) не е само ПТЗ ;)

Pa parite ke gi zamenam so poeni.

--- надополнето ---

Lude daj nekoj neka pise sto saka od shop mu naracuvam na americka adresa, za naplata ke ima samo 2 dolari. Vie birate poklon.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom