Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Jас цел ден пробувам да се логирам неможам дејли прашање да си одговорам. Таман ќе се логирам стискам бутик или дејлис и ме враќа на почетната или ми вика lockerz is currently offline. Изгледа е ден за ристок. Ама кај нив е тек 12 саат незнам што прават од сеа да се не логираат и чекаат маме им.

ја си се логирав и стиснав дејлис без проблем :uvo:

И јас без проблем го одговорив прашањето. Незнам зошто така ти прави на тебе.

јас се логирам и ме дава на почетната страна како да не сум логиран не ме дава на она MY LOCKER

Kolku poenu mi trebat za gta iv da ja zemam so se dostava sve do doma i dali e orginal igrata ili piratka?

SO e ova prativ nekolku pokani i uste ne mu se stignati.?

POMAGAJTE!!

Kolku poenu mi trebat za gta iv da ja zemam so se dostava sve do doma i dali e orginal igrata ili piratka?

SO e ova prativ nekolku pokani i uste ne mu se stignati.?

POMAGAJTE!!
дај бе не спамирај...ти реков, баг е, ке го средат...ако не го средат пиши им на сапорт, ке ти одговорат - крај за тоа..

игрите се 100 поена + 40 за достава....и нормално оригинал се, како може пиратки да се...

игрите се 100 поена + 40 за достава....и нормално оригинал се, како може пиратки да се...[/quote]

USTE OVA

a za laptop na primer ke trebit pari za patarina ili poeni pojke.

игрите се 100 поена + 40 за достава....и нормално оригинал се, како може пиратки да се...

USTE OVA

a za laptop na primer ke trebit pari za patarina ili poeni pojke.[/quote]
повеќе поени...ама лаптопот ти е мнооогу поени...ама не е битно, ти си знаеш

добро бе што кур им еее цел ден неможам да се логирам....Може некој да се уклучи у моментов????????????????

Аии ќе пропуштам дејли мамата!!

Аии ќе пропуштам дејли мамата!!
пер...логирај се, влези деилис. ако те врати, стисни бек, пак пробај да влезеш деилис...ако те врати пак! :) по неколку пати ке те пушти...

исто и за логирање...и не стискајте ентер кога се логирате, стиснете рачно на сајнин!

пер...логирај се, влези деилис. ако те врати, стисни бек, пак пробај да влезеш деилис...ако те врати пак! :) по неколку пати ке те пушти...

исто и за логирање...и не стискајте ентер кога се логирате, стиснете рачно на сајнин!

Да да јас цел ден се отепав од пробување на крај така влегов и одговорив фајнали.

Eдит: Статус-хакер :)

LOCKERZ Again, there are lots of rumors floating around, and we want to be very clear: THE RESTOCK IS NOT TODAY. Repeat: the restock is NOT today.
Ova od grupata na FB

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom