M
mercenary
Гостин
Првпат слушам за ова...ухх се полакомив..може некој подетално да ми објасни и после да ми дае инвајт?
Едит:Океј е сега
Едит:Океј е сега
http://www.vk-info.eu.pn
А кој е тој VK informer?фишер е тоа не се логирајте!!! ако сте се логирале мените си пасворд
некој измамник најверојатно :/ ако е админ ќе пратеше на сите одеднаш порака а не на некој сабајле у 4 на некој сега и стаса поракатаА кој е тој VK informer?
и јас уште одма го прашав да не е некој фишинг сајт, и тој ми враќа, провери што е фишинг, нашиот сајт има голема разлика.некој измамник најверојатно :/ ако е админ ќе пратеше на сите одеднаш порака а не на некој сабајле у 4 на некој сега и стаса пораката
претходно го прашав зошто откако го оставив пасвордот не ми дојде маил за нотификацијаDear VK user,
If VK admins notify somthing incorect or unfair in your vk account we will send u mail to inform you. And you can be sure that our site is not phishing and your privacy is safe.
Read more about phishing sites and you will see dramatic difference between our site and phishing sites.
Regards, VK Team.
го прашав исто и зошто ми праќаат такво нешто кога никој нема регистрирано од мојот компDear VK user,
After activating your e-mail, you will be redirected to your profile and you should wait for our VK administrators to check the information you provided. The process shouldn't last more than 24 hours.
Regards, VK Team.
Dear VK user,
Our experience in running similar competitions in the past allows us to recognise any such attempts of unfair play.
So if you want to continue with competition then fill up requested information on site that we've sent and let us to do our job, otherwise you will be disqualified from the competition!
Regards, VK Team.
епа модераторите ни ја избришаа темата за вк, нема каде да дискутираме???Ај прочитајте го насловот на темава. -_-
човек, он сигурно нема да ти каже фишер е не се логирајтеи јас уште одма го прашав да не е некој фишинг сајт, и тој ми враќа, провери што е фишинг, нашиот сајт има голема разлика.
претходно го прашав зошто откако го оставив пасвордот не ми дојде маил за нотификација
го прашав исто и зошто ми праќаат такво нешто кога никој нема регистрирано од мојот комп