Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

M

mercenary

Гостин
Првпат слушам за ова...ухх се полакомив..може некој подетално да ми објасни и после да ми дае инвајт?

Едит:Океј е сега

Член од
22 мај 2009
Мислења
50
Поени од реакции
1
The current ratings are stopped.
These are the last valid results, altough our invite counters will continue to work.

Људи не се мучите више за џабе, завршен е контестот. Листата на добитници може да ја видите со логирање на страната што ја праќаат по пораки
Код:
http://www.vk-info.eu.pn

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
фишер е тоа не се логирајте!!! ако сте се логирале мените си пасворд

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ако е фишер шо ке му е мојта улица град и мобилен број ,???? да не дое да ми ја краде кантата ?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
ако сакате да не ви отидат профилите не се логирајте и јас се логирав, сега си сменив пасвордот одкако видов дека е фишер

а вие ако сакате логирајте се, да не кажете после дека не сум ве предупредил...

Член од
22 мај 2009
Мислења
50
Поени од реакции
1
Јас сменив пасс на се диво и живо што имам со тој пасс у пм :mad:

Е

експерт

Гостин
некој измамник најверојатно :/ ако е админ ќе пратеше на сите одеднаш порака а не на некој сабајле у 4 на некој сега и стаса пораката
и јас уште одма го прашав да не е некој фишинг сајт, и тој ми враќа, провери што е фишинг, нашиот сајт има голема разлика.

Dear VK user,

If VK admins notify somthing incorect or unfair in your vk account we will send u mail to inform you. And you can be sure that our site is not phishing and your privacy is safe.
Read more about phishing sites and you will see dramatic difference between our site and phishing sites.

Regards, VK Team.
претходно го прашав зошто откако го оставив пасвордот не ми дојде маил за нотификација

Dear VK user,

After activating your e-mail, you will be redirected to your profile and you should wait for our VK administrators to check the information you provided. The process shouldn't last more than 24 hours.

Regards, VK Team.
го прашав исто и зошто ми праќаат такво нешто кога никој нема регистрирано од мојот комп

Dear VK user,

Our experience in running similar competitions in the past allows us to recognise any such attempts of unfair play.

So if you want to continue with competition then fill up requested information on site that we've sent and let us to do our job, otherwise you will be disqualified from the competition!

Regards, VK Team.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Абе еднооставно потпуни го тоа и смени си пассворд и крај , секако си у добивка

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
и јас уште одма го прашав да не е некој фишинг сајт, и тој ми враќа, провери што е фишинг, нашиот сајт има голема разлика.

претходно го прашав зошто откако го оставив пасвордот не ми дојде маил за нотификација

го прашав исто и зошто ми праќаат такво нешто кога никој нема регистрирано од мојот комп
човек, он сигурно нема да ти каже фишер е не се логирајте

разгледај малце по интернет еу.пн е бесплатен домен, како имат пари за 500+ ајподи а немат 10 евра да купат домен????
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Се надевам дека не ви зеле податоци, ако ви зменат пасворди мааил адреси простетесе од ipodot.

Kajgana Shop

На врв Bottom