Листата на CIA

• Креатор на темата Креатор на темата Pana
  • Време на започнување Време на започнување
kakvo e ona kartonce

Intel brat,sega slucajno vidov deka kaj profilot imam edno crveno kartonce na koe pisuva Pana ima losa reputacija?
Zasto e toa taka,jas da imam losa reputacija,prvoborec na SDSM i okoreli forumas.
Aj so toa drugite moderatori i administratori napravete mi mala paznja i stavite nekoe zeleno kartonce

Pana напиша:
Intel brat,sega slucajno vidov deka kaj profilot imam edno crveno kartonce na koe pisuva Pana ima losa reputacija?
Zasto e toa taka,jas da imam losa reputacija,prvoborec na SDSM i okoreli forumas.
Aj so toa drugite moderatori i administratori napravete mi mala paznja i stavite nekoe zeleno kartonce
Можеш да ја исклучиш во кориснички панел, или остави ја како сакаш. Нека биде среќен оној што ти ја ставил како лоша.Каков си па ти себичен, само тебе ли да ти е убаво.

Ne moze on da ja iskluci - takvata "privilegija" e dozvolena samo za Administratorite i Moderatorite ama dogovoreno e nikoj da ne ja usklucuva reputacijata (proveri vo "Izvestuvanja"). :wink:

Nego Pana, mavni gi tie listi i kazi ni ti nas dali e vistina deka Rada Shekerinska se pretstavila na poseldnoto patuvanje vo EU so voved deka zivotot i e zagrozen zaradi sproveduvanje na "reformite" vo Makedonija?

Odnosno, vistina e, od proveren izvor doadja vesta, no kako ja izvela rabotata za da ne i se iznasmeat vo lice? I dali ke prodozlat "reformite" i pokraj opasnosta po nejziniot zivot? ;-)

Dobro be Misirkov, sto se slucuva, navistina li se do toj stepen detinesti....sto luge ke bea, nikako ne mi e jasno????????????????????????
Ne mozam da si ja prepoznaam Makedonija za samo 9-10 godini od nekoe deredze dojde na niski granki.
Lugevo goltaat prikazni, koi ni kuce so mast namackani ne bi gi pomirisalo. Ene go Dzango ko rasipan gramofon: istragata e vo tek...ne sme nadlezni....pa ima li pilot vo toa avionot??????
Gvujo pocrnel...i samo na pari ja udril!!!!!Na Ljubco veke ni pokoen Brando ne mu e ramen ko Kum, Branko stara pesna, Bucko veke rezerviral soba za posle.....
So sto gi preplasija lugevo be...ko mivki se, na novo na deca od treto odelenie!!!!
Inace Sekernata nikako t.e. bedno ja odglumila roljata, ne znam sto i kako pravela vo Brisel....ama deka se smeat se smeat, se slusa do ovde.
A gledam site go zaboravija onoj pedofilot so roskop saatot pred sobranie.
Sto samo ke kazat denovive, da mi e da znam...vsusnost znam!!!!!Pak nekoj ISTORISKI , OBAVEZITELEN USLOV!!!!!

A ja slusnav i nesto drugo : Ganka bila trudna od Kedev i zatoa ovoj se ostava so zenata. Dali CIA moze da istrazuva na toj osnov za da vidi koj e motivot za naznacuvanje na zenata na Kedev za direktor na Klinicki Centar?

Pana, aj ti kako poinformisan i so poveke privilegii kaj CIA, fati nekoja vrska i kazi zosto vo posledno vreme rabotive vo politikata se slucuvaat naopaku...

Primeri ima mnogu : Ganka-Kedev-Kedevica, Tito kojsto vo 1999 bese kandidat za pretsednik na Es-De-Es a sega formira nova partija :raz:

Navistina cudni raboti ej!!!

Листа т.е слика на најкорумпираните Македонци:

Novata-Vlada.jpg

Од проверени извори. Попроверени од оние на Панчо.

А најкорумпираниот од сите добива посебно место на пиедесталот:

odb90-7.gif

Дента кога Македонија дефинитивно започна силовито и неумоливо да тоне во бездната апсолвирајќи го најголемиот разнебитувач и криминалец:

branko-zakletva.jpg

Macedalien напиша:
A ja slusnav i nesto drugo : Ganka bila trudna od Kedev i zatoa ovoj se ostava so zenata. Dali CIA moze da istrazuva na toj osnov za da vidi koj e motivot za naznacuvanje na zenata na Kedev za direktor na Klinicki Centar?

Pana, aj ti kako poinformisan i so poveke privilegii kaj CIA, fati nekoja vrska i kazi zosto vo posledno vreme rabotive vo politikata se slucuvaat naopaku...

Primeri ima mnogu : Ganka-Kedev-Kedevica, Tito kojsto vo 1999 bese kandidat za pretsednik na Es-De-Es a sega formira nova partija :raz:

Navistina cudni raboti ej!!!

Ганка + Кедефф, Гвујо у развод такуѓере. Рада....него ај, не е тоа темата.

Листа т.е слика на најкормпираните Македонци:
Jas pak se isplasiv da ne se najkorumpirani a tie ti bile najkormpiranite ?
p.s. da ne imas i slika od tie od koj ima slika i CIA:baeh:

Без разлика мој драг кољега Панчо, да се разбереме, не ја негираше сликата, туку ти стана одеднаш важно од каде ми е. Па јасно, кога се најкорумпирани. Муабетиве не водат никаде. Инаку, не ми го споменувај Бициклистички, тој е кај оние масовна распаљотка шо си направија, кај БРАНКО ДПМНЕ! Него, ти кажи ми, што со ЛеДеПе, никој не ги есапи ниту за едно место у парламент идните избори. Не дека не се корумпирани, Пенов и компанија се исто така корумпирани, ама на градско ниво, хехехе.

мислам дека некои прашања не заслужуваат одговор, па така ни ова за листава ....
шознам нешто стара ми изгледа...
ама ако вика Пана така, можи стварно е така...

ЦИА ЗАКОН

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom