Листата на CIA

• Креатор на темата Креатор на темата Pana
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 април 2005
Мислења
139
Поени од реакции
0
Spored listata na CIA najkorumpirani politicari vo Makedonija se ovie dolunavedeni surati.Imam vpecatok deka site poteknuvaat od edna ideoloska matrica sto se vika VMRO!
Lista:
1.Ljubco georgievski
2.Dragan Dalaverski
3.Nikola Gruevski
4.Sasko Staninov
5.Vanco Pelovski
6.Vanco Takovski
7.Vojo Mihajlovski
8.Ljambe Arnaudov
.......prodolzete ja nizata.....
p.s.go molam gazdata na forumov da ne dozvoli poradi malicioznosta na nekoj administratori i moderatori forumov da se pretvori vo promasena investicija.
Mislam deka potrebna e pogolema sloboda na forumov za da ima mnogu poveke posetiteli (sega ima dva trojca opsti radnici kako mene i dva trojca administratori i moderatori ),zatoa sto so baniranje,zaklucuvanje,brisenje i prebacuvanje na temite,forumot ke se priblizi kon opcijata zgasnuvanje.Mislam,ova e najdobronamerno kazano.
Ednostavno sakam da go vidam forumov so stotina posetiteli vo sekoj moment.
Nisto licno,ne zamerajte!

Stara ti e listata Pana,moshne stara.Ako odish po tie stari listi trebalo da dodadesh i eden kako Ilija Filipovski,ili Shterjo Nakov,a za Sveto Janevski i da ne zborime.Mozesh i Jasna Crvenkovska slobodno da ja stavish na spisokot preku nejziniot CEMOS i dogovorot so Microsoft.

А од каде е оваа листа и кој може да се носи гарант за нејзина валидност? :wink:

Predlogot na Pana e dobronamerno prifaten!

Celosna sloboda imas - pa postiraj dobri temi za diskusija. Ama ti si postiral stara lista koja mislam deka bese napravena za da se simnat DPMNE od vlast na prethodnite izbori. ;-)

Pana напиша:
Spored listata na CIA najkorumpirani politicari vo Makedonija se ovie dolunavedeni surati.Imam vpecatok deka site poteknuvaat od edna ideoloska matrica sto se vika VMRO!
Lista:
1.Ljubco georgievski
2.Dragan Dalaverski
3.Nikola Gruevski
4.Sasko Staninov
5.Vanco Pelovski
6.Vanco Takovski
7.Vojo Mihajlovski
8.Ljambe Arnaudov
.......prodolzete ja nizata.....
p.s.go molam gazdata na forumov da ne dozvoli poradi malicioznosta na nekoj administratori i moderatori forumov da se pretvori vo promasena investicija.
Mislam deka potrebna e pogolema sloboda na forumov za da ima mnogu poveke posetiteli (sega ima dva trojca opsti radnici kako mene i dva trojca administratori i moderatori ),zatoa sto so baniranje,zaklucuvanje,brisenje i prebacuvanje na temite,forumot ke se priblizi kon opcijata zgasnuvanje.Mislam,ova e najdobronamerno kazano.
Ednostavno sakam da go vidam forumov so stotina posetiteli vo sekoj moment.
Nisto licno,ne zamerajte!

Ако ја земаш ЦИА како мерило на светските и демократски вредности, тогаш си во голема заблуда. ЦИА е генератор на кризи, соборувач на демоктатски влади, атентати...Ако си малку поинформиран, сигурно знаеш што се случува во Јужна Америка.
Мислиш дека Македонија е имуна од стратегиите на ЦИА?

Од каде листата на CIA во рацете на Pana? Имаме инфилтрирано „чпиун” на форумов!

Не, најдобронамерно - ако очекуваш сериозно дискусии, прво објасни од кај е листата. Дај некој извор. Не сакаш да помислиме (ко божем веќе не сме...) дека сам си ја напишал, така?

Затоа, чекаме. :wink:

Nepotrebno diskutiranje okulu nepopravlivosta na arogancijata shto ja sproveduvaat clenovite na SDSM&Co.Listite si gi pravat sami a voopshto ne im teknuva za aktivnostite na nivnite clenovi koj izvonredno dobro sorabotuvaat so eden Mile Dragic kako Bucko svoevremeno.

Живи и здрави да сте ме покакавте од смеа :pos: :pos: :pos: :pos:

Мислиш дека Македонија е имуна од стратегиите на ЦИА?

Imunitetot kako SIDA da go odnela! "Nasive" kako da se natprevaruvaat koj povekje kje izdade, predade, a be da ne veruva covek kakvi tragikomicni situacii se slucuvaat. Zemete primer od bliskoto minato: Amerikanskiot ambasador odi kaj Boris Trajkovski za nashevo seljace da mu referira i da mu dade podatoci. Standardno neli, zatoa i go stavija na vlast. Se raboti za edna delikatna rabota i mora da se soopstat iminja. Boris mu dava lista so iminja na amerikanskiot ambasador. Ambasadorov ja gleda listata i stanuva ifrit lut! Listata vekje ja ima dobieno ne ednas tuku dva pati: ednas od Branko Crvankovski, a pred nego od Dosta Dimovska. Da bil Hari Kostov tamu verojatno ambasadorot kje dobiel i felacio.

а има докази за корумпираноста...
Казни...?
И кај го најдоја Грујовски во неа?
Со што е корумпиран?
И за земјиштата продадени за без пари во време на сегашнава влада(Рамстор, Америк.амбасада, Лумикс и ред други)
И за приватизацијата на Скопски Пазар...
И за ....
....
....

Pana напиша:
...
1.Ljubco georgievski
...

И захвали се на гаулајтерите шо ви плаќат тоа џепарацо за интернет, да си промовирате законската партија и нејните идеи.

Epa ajde vaka posabajle da se fatime za rabota.Prvo sakam da prasam ako moze nekoj da mi objasni zasto tolku mnogu tesko mi se otvara kajgana i zasto mi treba najmalku pet minuti da pominam na narednata strana.Ima li nekoja finta.Napomenuvam deka nemam ADSL!
Sega da pocneme i za drugite raboti!
Stara ti e listata Pana,moshne stara.Ako odish po tie stari listi trebalo da dodadesh i eden kako Ilija Filipovski,ili Shterjo Nakov,a za Sveto Janevski i da ne zborime.Mozesh i Jasna Crvenkovska slobodno da ja stavish na spisokot preku nejziniot CEMOS i dogovorot so Microsoft.
Listata voopsto ne e stara i za toa ke ti objasnam podolu na vtorata replika.Inaku temava e samo eden remiks na tema sto ja imav na eden drug forum.
Se soglasuvam so iminjata na Ilija Filipovski,Sveto Janevski,Sterijo Nakov(ovoj mislam deka treba da bide vo prvite trojca) i plus za bivsiot guverner na Narodna banka Trpevski(mu go zaboraviv imeto) koj mozebi treba da bide i vtor na listata,ama za Jasna Crvenkovska ne gresi dusa nema smisla.
А од каде е оваа листа и кој може да се носи гарант за нејзина валидност?
Listata e prevzemena od dnevniot vesnik "Dnevnik" pred dva- tri meseci.Odgovornosta za validnosta ja nosi glavniot i odgovoren urednik na "Dnevnik".
Predlogot na Pana e dobronamerno prifaten!

Celosna sloboda imas - pa postiraj dobri temi za diskusija. Ama ti si postiral stara lista koja mislam deka bese napravena za da se simnat DPMNE od vlast na prethodnite izbori. ;-)
Ne bratko,listata e od pred dva tri meseci i nema vrska so predhodnite izbori.
Inaku blagodaram mnogu za slobodata ,ama toa da ne bide samo deklarativno.
Toa go mislam od pricina sto na forumov ne ima sekakvi i obrazovani i poveke obrazovani i pomalku obrazovani pa zatoa treba temite da se polefterni.Nekogas moze da bidat so mali izmeni no neka da vidime ,mozebi nekoj tie izmeni ke go navlecat na diskusija.
Inaku ako sakame da pravime nekoj elitisticki forum na koj ke diskutiraat samo pet luge ke otvorime temi kako "Politikata vo Neo-Utilitarizmot" ili 'Sovremenite principi na politickiot liberalen egalitarizam"ili da zborime za Duhot na zakonite na Monteskije....i.tn.
No ke se soglasis deka celta ne ni e toa.Celta e sto poveke luge so razlicni sfakanja da se vklucat vo raznite diskusii i samo gospod mi e svedok deka edinstveno sakam forumov da bide sto poposeten
Inaku sto se odnesuva do mene jas najveke bi postiral na forumot za Politika zasto drugite podforumi momentalno ne mi se inspiracija.Mozebi samo od vreme navreme i vo nekoja druga prilika bi napisal i tamu nesto.
Nepotrebno diskutiranje okulu nepopravlivosta na arogancijata shto ja sproveduvaat clenovite na SDSM&Co.Listite si gi pravat sami a voopshto ne im teknuva za aktivnostite na nivnite clenovi koj izvonredno dobro sorabotuvaat so eden Mile Dragic kako Bucko svoevremeno
Ova voopsto ne bi go diskutiral bidejki Mile Dragic e edna bolna konstrukcija na onoj vodoinstalateron sto se prestavuva portparol, Bicikliski od DPMNE.
p.s. za kraj na ova moe pisuvanje sakam da pozdravam nekoj od starite forumdzii od eden drug forum na koj bevme aktivni koj do sega gi vidov na kajgana:Protivpropaganda (covek cii stavovi osobeno i posebno gi cenam)Bojan(kaj si be brat od koga se nemame citano uste od ajvar.com)Strelec i Intel se veke forumski legendi kon koj imam osobena pocit.
Mi fali Thief t.e Boban isto taka od ajvar.com,Lav e tuka i toa me raduva.....no dokolku ima uste nekoj a sum go zabravil,bruka sum i odnapred se izvinuvam.
Sosema za na kraj,za administratorite i moderatorite za koj pisav deka pisuvaat so nekoj sleng od vnatresnosta voopsto ne mislev da gi navredam.Gospod mi e povtorno svedok deka jas licno sum rascistil so takvi frustracii i gi cenam lugeto po toa kakvi se a ne od kade se,osobeno sto jas imam odlicni odnosi so tie luge.
Epa dosta bese..........:pos: :)

vardarce

p.s.
e kako mozev da bidam takov kopuk da go zaboravam vardarce,celo vreme mislev na nego ama go zaboraviv da go pozdravam
vardarce brat ,bidejki te gledam logiran na kajgana krajno vreme e da se aktiviras poseriozno i da pocnes da perdasis......

Pana напиша:
,
Inaku ako sakame da pravime nekoj elitisticki forum na koj ke diskutiraat samo pet luge ke otvorime temi kako "Politikata vo Neo-Utilitarizmot" ili 'Sovremenite principi na politickiot liberalen egalitarizam"ili da zborime za Duhot na zakonite na Monteskije....i.tn.

Пана бе, :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom