Linux сеуште многу многу назад

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Пример во Линукс ми се нема тоа случено

485033naprednat_windows.jpg

Слинако е на Желзинчката стананица во Софија

овие монитори се до касата да видеш за кога ти треба воз нормално.

Коклку е напреднат windows само:pos2:

Се чуствувам дека сум стигнал на дестинацијата пред да тргнам :pos2::pos2::pos2::pos2:

Знам за кој напреднат за тие што пишуват метод на меурче во .net студио и после е крив Асистентот што нема .net во
лаб.

Некој беше спомнал дека лугето салкале linux-от да им изгледа како windows.
ама изгледа лугето од МС сакаат windowsot да им изгледа како linux
доказ тука

Ако се снајдеш со Apple. Фини се, џиџани се. Една другарка користи леопард, она е многу задоволна. Али она купи цел Mac десктоп. Освен кога треба да искуца документ и да ми го прати мене. А јас неможам да го отворам. И слични такви невкусни моменти. Некомпатибилност до даска. Ако не си преку рутер, никад нема да го инсталираш модемот или канопи моторола на него. Или јас сум глуп па не успеав.

Кај убунту све е плаг енд плеј, дури и повеќе од виндоус. И да не е плаг едн плеј, само ќе си најде од интернет драјвер и ќе си го симне. Тоа го немаш кај Apple. Верувам дека имаат некоја ѕверска подршка, али...јас пак би линукс.

Те потсеќа на кинеска лоша копија затоа што двете вршат иста работа. Земи го виндоусот како Застава, европска кола и земи го линуксот како Тојота, кола никад што нема да те изневери (ако више сакаш да го сместиш на исток)
Definitivno linux e naj grd OS so moze da postoi na site vremihja abe se znae windows XP i VISTA nis fazla toa linux e greffff !!!! microsoft nikogas nema da ima konkurencija za OS toa da si znaete site !!!! Mojot glas e za windowsot ma kakov linux be srahje

Браво за ботов што ја воскресна темата, злато вреди. Лелеле, кога прочитав Ubuntu 8.04 сфатив колку сум остарен.

Дечки користам Ubuntu, но имам проблем со http://kambing.ui.ac.id/ кога сакам да инсталирам deb file не може да се воспостави конекција. И на 99% фрла еррор. Некој да ги имал проблемов и да има решение ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom