Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е баш точно. Туку освен пакетот „надмини - доплати”, сега има и пакет „надмини - сурфај бавно”.Mesaja напиша:Луѓе.....од денеска, телекомуникации донесе одлука дека нема да се наплаќа после четири гигабајти, туку ке се намали брзината.....
Па тоа ти е исто со тоа ја шо го напишав....Acid напиша:Не е баш точно. Туку освен пакетот „надмини - доплати”, сега има и пакет „надмини - сурфај бавно”.
Според мене прав потег! Така и треба да биде!
Ако не сум во право, поправете ме.
Acid напиша:Не е баш точно. Туку освен пакетот „надмини - доплати”, сега има и пакет „надмини - сурфај бавно”.
Според мене прав потег! Така и треба да биде!
Ако не сум во право, поправете ме.
Garfield напиша:Сега, со голема страв дека ќе звучам глупо, сепак ќе си прашам. Ние старите корисници, треба да одима и да кажеме дали сакаме намалување на брзината или плаќање. Како ќе знаат кој што преферира, или биејќи во договорите, старите, стои дека со надминување на лимитот ќе ни паѓа брзината, нема да ни се наплатува?
yin yang напиша:За старите корисници важи намалувањето на брзината. Така и стои во договорот кој се потпишуваше.
Ќе биде одприлика како dial-up, ама не знам што би правеле со повеќе од 4GB освен ако не се занимавате со пиратерија и ако немате интернет кафе и 20 компјутери на основниот пакет....![]()
Знаеш што? Респект за постов! :music3:yin yang напиша:За старите корисници важи намалувањето на брзината. Така и стои во договорот кој се потпишуваше.
Ќе биде одприлика како dial-up, ама не знам што би правеле со повеќе од 4GB освен ако не се занимавате со пиратерија и ако немате интернет кафе и 20 компјутери на основниот пакет....![]()
Ма ајде хуманоид, во право е јинг-јанг.humanoid напиша:Чист полтронизам и одобрување на се што ќе направат шефовите![]()
Acid напиша:Ма ајде хуманоид, во право е јинг-јанг.
На нормален корисник доволни му се 4 гига, дури и премногу!
Замисли, ние сите заедно во канцеларија користиме некои 6 гига месечно, а сигурно и самиот знаеш дека сите сме нон-стоп на интернет, прегледуваме стотици видео клипови, материјали...
За 1 корисник 4 гига се повеќе од доволно. Не кукајте.
А во секоја земја секој си зема за право да се приклучи на диво со комшијата, или 5 комшии?humanoid напиша:Ако одобрувате да ве сечат, во ред.
Во секоја земја пакетите се шират, телеком си скратува.
Тоа е развојот изгледа.
Acid напиша:А во секоја земја секој си зема за право да се приклучи на диво со комшијата, или 5 комшии?
Па неограничен интернет за ситни пари?