Лични контакти

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.625
Поени од реакции
9.156
Барањето партнер преку интернет не е нешто непознато или ново.
Но што со огласите за лични контакти?Доколку некогаш објавите оглас во рубрика за лични контакти како би изгледал?

Еве неколку примери:
За прв пат сакам да пробам нешто со исти пол.Имам 19 години и сакам да пробам исклучиво со дебелки девојки.Возраст не е битна,нудам 100 % хигиена и дискреција.

30 годишен дечко мкд би запознал брачен или љубовен пар за дискретно дружење во тројка.Нудам и барам 100% дискреција и хигиена.

Деловна придружба и сите останати услуги само за понежниот пол.Сигурно,безбедно,дискретно.Не сум единствен,не сум најефтин,но затоа сум најдобар.

Епа повелете пишете си го вашиот оглас.

Ова треба да е хумористично или?
стварно не сваќам ама треба да си измислуваме глупи огласи или како би изгледале ако стварно праќаме?

не би објавила оглас никогаш, али тие шо сум ги читала навистина се да те насмеат до солзи...шо нема низ македонијава бе:gigglesmile:

- Јас сум Зорица. Имам совршено лице но и вишок килограми кои ми се комплекс. Доколку мојата мана не ти пречи,јави се. Симона (:kukuu:)

- Од кога ставив силиконски гради, мојата сексуалност расне секојдневно. Уф! се претворив во нимфоманка. ПОединци или другари јавете се да уживаме...

- Деловна девојка од Скопје, бара генетски здрав дечко да и направи дете без обврски.

Загорка (58), осамена, успешна, културна и многу привлечна, бара некој посебен со кого би ја поминала староста...

многу ги има по огласиве ама ај доста се овие за пример:pos2:

Нееее никогаш не би дал оглас...

хехеххе фаца тема ја би дала оглас ако се лазиме еве пример
Слатка мала бара голем да ај скини!:pos2:

хехеххе фаца тема ја би дала оглас ако се лазиме еве пример
Слатка мала бара голем да ај скини!:pos2:
еее за кинењето да беше проблем па мајкему пикни прсто повнатре и ке сврши работа
ручно:pos2:

не би дал никогаш оглас ама многу ми се смешни кога ги читам

Загорка (58), осамена, успешна, културна и многу привлечна, бара некој посебен со кого би ја поминала староста...
уз тоа продавам и термо печка Магнохром Краљево 2.5 kW...

Да не се мачи двапати да пише :wink:

:costumed2 Барам изгубена партнерка која одговара на повикот: :baeh: со :lud:
Шифра::music5:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom