Лицемери

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Е,баш тие лицемерите се најљубоморни завидливи створења... а за нив само игнор:pishtoldzНека лицемерат нека завидуват, озборуват нивни проблем... мора да има и такви. :tapp:

има една изрека
Some people are alive because it's illegal to kill them

Бидејќи е така паа ако реагираш целата работа ќе иде акција-реакција,ако не реагираш ќе ти остане грутка и желба за одмазда
Најдобар начин е пред такви гоменца да се однесуваш пријателски иако имаш видено со твои очи две дека јадат гомна кај ќе стигнат за кого ќе стигнат што и евентуално ќе ги стигне
Најдобар начин јавно свршуање врз нив и закопување 5 метра под земја кога ќе глумат лудило само гледај да бидат и во близина некои нивни други жртви бидејќи таквите персони неретко оговараат само една личност туку повеќе ....

Видов некни едни, тој големиот по титула држи говор ееј се по закон по пропис и ред, одам на лице место излезе дека не е така. А бре земи покриј се ти и твојата лицемерна намера.
Па и тој другиот куроглавиот држи говор треба со мозокот да се прилагодиш кон луѓето тука, јас пак со сета своја сериозност го слушам што зборува и благодарение на моите вежби и учтивост не му се исмеав во лице. После тоа си велам еве од каде серотипите за оваа професија :toe:.

mrazam licomeri a sto e najcesto vo posledno vreme se najmnogu takvi me opkruzuvat licomeri i koristoljubljivi luge...arno ama dobro se snaogam so niv... nema broenje do 5 odma ke si kazam so mi lezi na srce pa posle dali me mrazile dali ne me podnesuvale ic ne mi e gajle...bitno tie sto mi se nekolku drugarki (pod prav poim drugarki) da ne me mrazat :back:

Патетикусос. Тоа се лигави личности кои гледаат некоја корист во тебе па лижат гз за на крај да ти забијат нож у грб.

Патетикусос. Тоа се лигави личности кои гледаат некоја корист во тебе па лижат гз за на крај да ти забијат нож у грб.

Не,они гледаат корист во СИТЕ.

а не се газолижачи-туку они ве пред вас ствараат слика ..имиџ фајл на личност кој е добра,фина...

али знајте едно-тие секогаш ЗЕМААТ-ретко даваат,ова општо-а камо ли па ако има економски бекграунд(има такви примери ехее)..

Решение-ЕКСПОУЗД...ма и у лице кажи+ ножот такаќе го вратиш....ако не е Никеи од топ шоп.:toe:

Видов некни едни, тој големиот по титула држи говор ееј се по закон по пропис и ред, одам на лице место излезе дека не е така. А бре земи покриј се ти и твојата лицемерна намера.
Па и тој другиот куроглавиот држи говор треба со мозокот да се прилагодиш кон луѓето тука, јас пак со сета своја сериозност го слушам што зборува и благодарение на моите вежби и учтивост не му се исмеав во лице. После тоа си велам еве од каде серотипите за оваа професија :toe:.

Си гледал монтипајтон бучио(онаа сцената каде сите се пророци....па мораше и блајан да биде:pos2:)

Уф лицемерство.Незнам што да кажам.Ме опкружуваат такви луге во секојдневието.Мојата "другарка"е типичен пример за лицемерна личност.Ама веке и не обрнувам внимание на неа.Не сум лицемерна личност...напротив искрена сум и секогаш ја зборувам вистината место да правам лице како некои:toe:
Завидливи,љубоморни персони се тоа.

Ахххх, толку сум огорчена од лицемерството поготово кога се работи за блиски луѓе...На луѓето на кои најмногу сум им верувала ми зариле нож во грб...Едноставно немам коментар,а што е најинтересно тие кои најмногу ми згрешиле пред мене се сеуште и ги гледам како пропаѓаат и венат, не им се ситам воопшто ама знам.тоа е зашто се пакосни и злобни , а знаеме дека се се враќа,се се плаќа...
Што е од мене простено им е , зашто Господ рекол : прости им , не знаат што прават...па нивните злоби по нивна глава.:toe:

Ахххх колку ли само добри лицемери постоеле.. мислам. добри у смисла добро се преправаат али кад тад се усеруваат па ги откриваат...
Денеска дознав дека голем дел од луѓево околу мене (одредена група) се лицемери..
море мамицата нивна :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom