LG Optimus L3 Проблем!?

Член од
20 февруари 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво дечки, имам LG Optimus L3, па имам некој проблем па ме интересира вашето мислење!?

Му ставив пред околку еден месец ICS 4.0.4 CM9 (од Cyanogenmod), се си е океј, брз, не кочи и сл. но една работа не ми е јаснаа.
Еве пример, кога ке упалам некоја апликација, игра или слично ќе се уклучи и одеднаш ќе ми се исклучи и право се вклучува и се појавува батеријата на цел екран и се полни. Што мислите дали е до телефонот нешто или батеријата преставува проблем ?

Ви Благодарам!!

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Здраво дечки, имам LG Optimus L3, па имам некој проблем па ме интересира вашето мислење!?

Му ставив пред околку еден месец ICS 4.0.4 CM9 (од Cyanogenmod), се си е океј, брз, не кочи и сл. но една работа не ми е јаснаа.
Еве пример, кога ке упалам некоја апликација, игра или слично ќе се уклучи и одеднаш ќе ми се исклучи и право се вклучува и се појавува батеријата на цел екран и се полни. Што мислите дали е до телефонот нешто или батеријата преставува проблем ?

Ви Благодарам!!
ако бил за тој оперативен систем што си го инсталирал немаше да направат нови и помоќни lg телефони.

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
ако бил за тој оперативен систем што си го инсталирал немаше да направат нови и помоќни lg телефони.
ако не се разбираш не збори ...има и послаби телефони со андроид 4.х ..и одма ке ти кажам дека е софтверска грешка тоа ако ти го прави на секоја апликација..а ако го праве на апликации шо тражат повеке рам тогај исто пак само стави друг ром и ке го оправеш

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678

Ви Благодарам!!
Најверојатно е до ромот, пробај преку рикавери избриши го кешот и далвикот и преинсталирај го ромот. Ако пак зеза тогаш види на XDA developers дали има некој со твојот проблем и решение. Втора варијанта инсталирај некоја друга ром верзија. :)

Член од
20 февруари 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ви благодарам, ќе ве послушам и ќе пробам па ќе видиме, иначе не на сите апликации ваљда на оние што тражат поише рам. Ама пак не ми е јасно како коа некогаш како на пример Temple Run, Subway surfers понекогаш и на Facebook апликацијата ќе ми блокира и кје се исклучи и ќе ми се појави батеријата као демек се полни телефонот. Да не е проблемот и во батеријата случајно?!

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Ви благодарам, ќе ве послушам и ќе пробам па ќе видиме, иначе не на сите апликации ваљда на оние што тражат поише рам. Ама пак не ми е јасно како коа некогаш како на пример Temple Run, Subway surfers понекогаш и на Facebook апликацијата ќе ми блокира и кје се исклучи и ќе ми се појави батеријата као демек се полни телефонот. Да не е проблемот и во батеријата случајно?!
кај мене батеријата кога беше проблем ми излезе исто батерија и пишува заштита од преголема струја и се рестартира телефоно да не се изгасе можно е да е и до тоа сликај слика од екрано ти нареден пат

Kajgana Shop

На врв Bottom