LG KE820

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
Telefonov e nov i mi se dopadna izgledot pa se rasprasav po poveke prodavnici niz Skopje ama mi vikaat go nemaat me interesira dali nekoj go videl i dali znae otprilika koja mu e cenata

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Цената бар овде во германија му се движи од 250 евра па нагоре.Телефонот не е лош,има две маани батеријата му е од две претходни генерации и е слаба,и копчињата му се чудно распоредени така да малку е збунувачки за смс пишување.Другото е вред:hoho:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Лично,никогаш не ми се допаѓале LG телефоните,па ни овој не ми е нешто посебно...:toe:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Цената бар овде во германија му се движи од 250 евра па нагоре.Телефонот не е лош,има две маани батеријата му е од две претходни генерации и е слаба,и копчињата му се чудно распоредени така да малку е збунувачки за смс пишување.Другото е вред:hoho:
Во поново време т.е. 3.5 генерација телефоните ќе им бидат вака распоредени дугмињата на тастатурата, веќе многу фирми како ЦЕЦТ, Икс-Кјут, Хајер итн... почнаа да ги ставаат на овој начин * # и 0-та...

телефонов кај нас сеуште не е дојден, ние сме малце бавни со ЛГ-иата и некои други модели, ама затоа сме први за нокиа и самсунг!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Само екранот ми се свиѓа друго ништо посебно не ме привлекува. Чуден е:uvo:

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Пробај да побараш во Connect карши дом на градежници,мислам дека ке можат да ти го донесат за 1 недела најдоцна од Бугарија.Мислам дека го видов на сајтот на нивниот дуќан во Бугарија.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Пробај да побараш во Connect карши дом на градежници,мислам дека ке можат да ти го донесат за 1 недела најдоцна од Бугарија.Мислам дека го видов на сајтот на нивниот дуќан во Бугарија.
немаат дукан во бг, туку соработуваат со Конект до бугарија.
ако си приметил нивниот конект во гаранциите се води како мконект а не конект:)

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
немаат дукан во бг, туку соработуваат со Конект до бугарија.
ако си приметил нивниот конект во гаранциите се води како мконект а не конект:)

Ти си поупатен секако во овие работи и ги познаваш луѓето друже.Јас последен пат коа бев таму чоекот ми рече ИМАМЕ дуќан во Бугарија и ми даде визитка од скопскиов дуќан,а на неа го има и бугарскиот сајт. :)

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Ти си поупатен секако во овие работи и ги познаваш луѓето друже.Јас последен пат коа бев таму чоекот ми рече ИМАМЕ дуќан во Бугарија и ми даде визитка од скопскиов дуќан,а на неа го има и бугарскиот сајт. :)
toj covek e eden od mnogute prevatanti niz gradov, toj voda u oci nema ne pa dukan u bugarija:pos2::pos2:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ние имаме дуќан во Романија.

http://alfamobil.ro

п.с. иначе се гиганти за мобилна технологија во светов. :)

така и на татко ми му дојде инспирација за името на фирмава, имаше Алфа Мобил во Романија, Турција и Дубаи и со сите фирми соработуваше и ја крсти фирмава алфа мобил, кога дојдоа Алфа Копи како претставништво тука требаше они да се викаат алфа мобил... оти и во грција така им е... али долга приказна.

нејкам да јадам трици, ама мКонект не се распаѓаат?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ние имаме дуќан во Романија.

http://alfamobil.ro

п.с. иначе се гиганти за мобилна технологија во светов. :)

така и на татко ми му дојде инспирација за името на фирмава, имаше Алфа Мобил во Романија, Турција и Дубаи и со сите фирми соработуваше и ја крсти фирмава алфа мобил, кога дојдоа Алфа Копи како претставништво тука требаше они да се викаат алфа мобил... оти и во грција така им е... али долга приказна.

нејкам да јадам трици, ама мКонект не се распаѓаат?
Епа очигледно се распаѓаат (ако збориш за нашиов конект:)). Саше си отиде и Мики остана сам. Остана без телефоните. Саше му беше врската со Србија али отиде сега. :toe: Мислам дека сите нови телефони ги носеа од Србија, а половните ги зимаше Мики од Софија од тој дуќанот на бугарскиот конект.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Епа очигледно се распаѓаат (ако збориш за нашиов конект:)). Саше си отиде и Мики остана сам. Остана без телефоните. Саше му беше врската со Србија али отиде сега. :toe: Мислам дека сите нови телефони ги носеа од Србија, а половните ги зимаше Мики од Софија од тој дуќанот на бугарскиот конект.
точно мислиш, Повеќето телефони што ги имаа во големи количини беа од србија донесени т.е. од братучед му на Саше кој уствари е меѓу најдобрите 3ца дилери на балканот за мобилни.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
точно мислиш, Повеќето телефони што ги имаа во големи количини беа од србија донесени т.е. од братучед му на Саше кој уствари е меѓу најдобрите 3ца дилери на балканот за мобилни.
abe i ja znam deka se razdelija samo sea bev pred nekoj den i imaa dosta telefoni ne se bas za zalenje, bar ja taka mislam!!

Kajgana Shop

На врв Bottom