LFCMarshall's Summer Transfer Update

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално.

Мора да имам некој пач претходно инстелирано за да работи овој или немора? Затоа што јас само што ја инстелирав и немам никаков пач..

Ne mora, sto sakas imaj/nemaj instalirano.

Мора да имам некој пач претходно инстелирано за да работи овој или немора? Затоа што јас само што ја инстелирав и немам никаков пач..
Must have 12.2.0! Latest Patch.

Ете си пишува убаво у инфото кај пачот... Инаку топ е овој апдејт, дечкото што ги праи стварно добро ги има изработено трансферите и ја има накачено/намалено способноста на некои играчи баш како што треба.

Чим е со 12.0.2 немаме корист од овој аптедјт :D

Играјте со неговиот пач со зимските трансфери, освен Самба од Блекбурн во Анжи скоро сите други трансфери се направени и позајмиците се средени. Јас играм со тој и немам проблем стварно е многу добар. А овој за летово ем што не може зашто бара 12.0.2 ама и нема логика сега да сакате да играте со овој зашто секој ден има 10+ нови трансфери така да подобро ќе си почекаме 13-та.

На овај од LFC Marshall ги има сите трансфери, вклучувајќи ги и Хулк, Витсел итн итн

Тие нормално. Али дали ќе ги има од Championship или пак од подолните лиги низ Европа а да не зборам за Македонија? Секако дека не. Не сакам така.

Must have 12.2.0! Latest Patch.

Ете си пишува убаво у инфото кај пачот... Инаку топ е овој апдејт, дечкото што ги праи стварно добро ги има изработено трансферите и ја има накачено/намалено способноста на некои играчи баш како што треба.

Фаќа и на 12.0.4 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom