Левица - Политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Jack NolanProf.19
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Si gi izvadil rozevite naocari? A ok ko taka, opravdano ti e. A duri gi nosese kako ti se gledase situacijata duri farbase so kurtoni, ko rusevte rezim de. Deka taka bez cena ve tapsaat po ramo, ve finansiraat, ve poddrzuvaat strancite i SDSM. Deka nema da stigni smetkata eden den? Gi izvadil rozevite naocari. E super, malce kasno gi izvadi, trebase pred da ja zaserite da gi izvadis, ne otposle.
Zagrizen bev, sega prvenstveno mi e da ve potsekjsm vas sarenite kurtoni deka ste rebrendirani sareni kurtoni, da ne vlegvate vo film i da glumite amnezija. Za drugo sekako zavrsi prikaznata.
No ostavi toa, pak izbegna da odgovoris zosto ste tolku opsednati so Gruevski i VMRO.
Zosto vi se nokjna mora iako SDSM i DUI se vlast vekje, ajde znaes vekje od koga.
ќе вадиме 61 ја глеам :D

ќе вадиме 61 ја глеам :D
So gledas be, slepec eden. Ti ko trebase ne vide, sega gledal :facepalm:.
I dobro be ke se odvazi nekoj saren kurton da odgovori na prasanjeto ili site ko na vremeto ke izigravate banjati :cautious:.
Ajde, ne bese nekoe tesko prasanje. Sto ve tera od vnatre da se pritresvate od Gruevski. De SDSM ke go vrakjale da se spasele od neznam sto, de sam ke se vrakjal ili pojma nemam tamu sto vi se mota niz tie nekolku nevroni sto gi imate. Celo vreme samo za toa proservate, zosto samo vie si znaete, pa si rekov nekoj ke spodeli, za nie so normalen IQ da pokusame da ve sfatime zosto tolku pritresvanje. Sto tolku glavobolki vi pravi covekot.
Taka da poveli, vo kratki crti, ne sme site retardirani ko random levicar ili bivs saren kurton, ke ve sfatime ;).

So gledas be, slepec eden. Ti ko trebase ne vide, sega gledal :facepalm:.
I dobro be ke se odvazi nekoj saren kurton da odgovori na prasanjeto ili site ko na vremeto ke izigravate banjati :cautious:.
Ajde, ne bese nekoe tesko prasanje. Sto ve tera od vnatre da se pritresvate od Gruevski. De SDSM ke go vrakjale da se spasele od neznam sto, de sam ke se vrakjal ili pojma nemam tamu sto vi se mota niz tie nekolku nevroni sto gi imate. Celo vreme samo za toa proservate, zosto samo vie si znaete, pa si rekov nekoj ke spodeli, za nie so normalen IQ da pokusame da ve sfatime zosto tolku pritresvanje. Sto tolku glavobolki vi pravi covekot.
Taka da poveli, vo kratki crti, ne sme site retardirani ko random levicar ili bivs saren kurton, ke ve sfatime ;).
ако се натегаш со мене натегнат ќе бидиш :D

ако се натегаш со мене натегнат ќе бидиш :D
Vikas ?
Ako mi davaja denar za sekoj saren kurton vaka so mi se kurcese, kojznaj kolku pari ke imav. Da ne spomnuvam kolku pati ke brisev akaunt ili ke menvav nik, ko tebe na primer :cautious: .
Ali ete uste sum tuka, nit sum brisel ,nit sum menval.
Tuku aj ne go tupi tuku daj kratko obrazlozenie za vasata opsednatost so Gruevski i VMRO koga realno SDSM bi trebalo da vi bidi nokjna mora.
Bas sakam da procitam nekoja sarenokurtonska mentalna gimnastika, ako soberi nekoj hrabrost de da napisi nesto namesto vaka celo vreme da glumite ludilo :sneaky:.

Vikas ?
Ako mi davaja denar za sekoj saren kurton vaka so mi se kurcese, kojznaj kolku pari ke imav. Da ne spomnuvam kolku pati ke brisev akaunt ili ke menvav nik, ko tebe na primer :cautious: .
Ali ete uste sum tuka, nit sum brisel ,nit sum menval.
Tuku aj ne go tupi tuku daj kratko obrazlozenie za vasata opsednatost so Gruevski i VMRO koga realno SDSM bi trebalo da vi bidi nokjna mora.
Bas sakam da procitam nekoja sarenokurtonska mentalna gimnastika, ako soberi nekoj hrabrost de da napisi nesto namesto vaka celo vreme da glumite ludilo :sneaky:.
кој сум јас што сум бришел акаунт? :D

кој сум јас што сум бришел акаунт? :D
Oti, ti ne znaes koj si bil pred 2023 :cautious:
P.s more ni eden sarenokurtonec pardon levicar ne najde hrabrost da odgovori zosto tolku pritresvanje za Gruevski.
Niti eden :pos:.
Ebave potrckovcite komunjarski ebave.
Kurtoni si bevte, kurtoni si ostanavte :toe:

Oti, ti ne znaes koj si bil pred 2023 :cautious:
P.s more ni eden sarenokurtonec pardon levicar ne najde hrabrost da odgovori zosto tolku pritresvanje za Gruevski.
Niti eden :pos:.
Ebave potrckovcite komunjarski ebave.
Kurtoni si bevte, kurtoni si ostanavte :toe:
ме посочи лично кажи кој сум бил пред да бришам акаунт или менувам ник?

ме посочи лично кажи кој сум бил пред да бришам акаунт или менувам ник?
Pa najverojatno nikoj i nisto, nebiten sarenokurtonec ili po novo levicar, isto kako i sega :toe: .
Patem receno postaviv jasno prasanje do vas , sareno kurtoncite, sam se prijavi da mudruvas.
Planiras da odgovoris ili ke go tupis do beskraj.

Pa najverojatno nikoj i nisto, nebiten sarenokurtonec ili po novo levicar, isto kako i sega :toe: .
Patem receno postaviv jasno prasanje do vas , sareno kurtoncite, sam se prijavi da mudruvas.
Planiras da odgovoris ili ke go tupis do beskraj.
секој твој пост води кон 61. ај 2+2 што би рекол поштовани ванлок

секој твој пост води кон 61. ај 2+2 што би рекол поштовани ванлок
61 sto ?
Sareni kurtoni vo parlamentot ?
Super, jas odsekogas sum bil za demokratija. Ako gragjanite so pravo na glas sakaat bivsi sareni kurtoni vo sobranieto, istite onie koi dovedoja do prespanski, bugarski, albanski dobrososedski dogovor, ako sakaat ljuge koi im ja negiraja prethodno nivnata izborna zelba iskazana na izbori, koj sum jas da im se sprotivstavam na toa. Sepak nivnite zelbi i potrebi iskazani na izbori gi dovedoja SDSM na vlast, gi napravija severdjani i red drugi raboti.
Sepak moram da te prasam nesto, barem ova e lesno, duri i za tebe.
Dali si ti simpatizer ili aktivist na Levica ( aj ne ti velam saren iskoristen kurton, nesto mi ste osetlivi na toa, mada toa e edno te isto ) ?
Si ili ne si ?

Последно уредено:
61 sto ?
Sareni kurtoni vo parlamentot ?
Super, jas odsekogas sum bil za demokratija. Ako gragjanite so pravo na glas sakaat bivsi sareni kurtoni vo sobranieto, istite onie koi dovedoja do prespanski, bugarski, albanski dobrososedski dogovor, ako sakaat ljuge koi im ja negiraja prethodno nivnata izborna zelba iskazana na izbori, koj sum jas da im se sprotivstavam na toa. Sepak nivnite zelbi i potrebi iskazani na izbori gi dovedoja SDSM na vlast, gi napravija severdjani i red drugi raboti.
Sepak moram da te prasam nesto, barem ova e lesno, duri i za tebe.
Dali si ti simpatizer ili aktivist na Levica ( aj ne ti velam saren iskoristen saren kurton, nesto mi ste osetlivi na toa, mada toa e edno te isto ) ?
Si ili ne si ?
коски и череп брате, тук таму некоја кама и кубур.

коски и череп брате, тук таму некоја кама и кубур.
Koski, cerep, kama i kubur se na VMRO.
Vakvo takvo onakvo na VMRO se.
Na Levica e ova :
Screenshot_20231111-002837_Chrome.jpg

Na SDSM e ova:
Screenshot_20231111-003008_Chrome.jpg

Daj odluci se ! VMRO si, Levica si ?
Za koj 61 pratenik pravime muabet tuka ?
I mene me zbuni malce :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom